Ryhmämatkat

Ryhmämatkat – näin saatte elämyksistä enemmän irti

Ryhmämatkat ja ryhmässä matkustaminen tuovat matkustamiseen uusia ulottuvuuksia. Ryhmämatkat on keino tehdä asioita yhdessä ja tehdä matkakokemuksista jaettavia ja yhdessä muisteltavia. Usein oiva keino ryhmän sitouttamiseen on lähteä ryhmämatkalle. Nyt vain ryhmä kasaan ja matkalle!

Miksi valita juuri Pohjolan Matka ja valmiit ryhmämatkat?

Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin, mutta kiteytetysti ryhmämatkan voisi määritellä näin: Ryhmä matkalla olevia ihmisiä, joita yhdistää esimerkiksi harrastus, työ, elämäntilanne tai kiinnostuksen kohde. Ryhmämatkalaisilla on sama matkakohde ja -ohjelma. Hoidamme matkan organisoinnin suunnittelusta kuljetuksiin ja majoituksista oheisohjelmiin – ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ryhmän yhteyshenkilönä tarvitset matkajärjestelyihin liittyen vain yhden yhteystiedon, Pohjolan Matkan yhteyshenkilön, jonka kautta onnistuvat kaikki matkajärjestelyt.

Kun annat ryhmämatkasi meidän hoidettavaksi, säästät aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa.

Käsissämme hoituvat niin kymmenen hengen kuin useiden satojen henkilöiden ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Kun ryhmäsi matka on hyvin organisoitu, Luotettavuus on asia, jota ei matkajärjestelyissä voi liikaa korostaa. Pohjolan Matka on pitkän linjan toimija, jolla on oma ja laadukas kuljetuskalusto sekä luotettavat yhteistyökumppanit.

Kiinnostaako ryhmämatka Tallinnaan tai ryhmämatka Pietariin? Tai kiinnostavatko yleensä ryhmämatkat ulkomaille? Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin –  on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tämän avulla pieninkin yksityiskohta osataan huomioida matkaa suunniteltaessa. Palveluketjun laajuus näkyy esimerkiksi pysähdys- ja majoituspaikkojen valinnassa, sillä omilta kuljettajiltamme saamme parhaan tiedon esimerkiksi siitä, missä paikassa pääsee ajamaan suoraan hotellin eteen tai minkä ruokapaikan palvelu pelaa takuuvarmasti.

Muistathan, että pelkkä idea matkasta riittää. Meiltä löytyy ammattitaitoa lähteä rakentamaan juuri teille sopivaa kokonaisuutta. Meillä Pohjolan Matkassa toimimme myös ryhmämatkojen suunnittelussa arvojemme – vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys – siivittämänä.

Pinnalla juuri nyt

Ehdotuksia ryhmämatkoista