Ryhmämatkat

Ryhmämatkat – näin saatte elämyksistä enemmän irti

Ryhmämatkojen tyyppejä on niin monta kuin ryhmiäkin, mutta kiteytetysti ryhmämatkan voisi määritellä näin: Ryhmä matkalla olevia ihmisiä, joita yhdistää esimerkiksi harrastus, työ, elämäntilanne tai kiinnostuksen kohde. 

Ryhmässä matkustaminen ja valmis porukka, jolla on valmiiksi paljon yhteistä tuovat matkustamiseen uusia ulottuvuuksia. Ryhmämatkat on keino tehdä asioita yhdessä ja tehdä matkakokemuksista yhdessä jaettavia ja muisteltavia. Nyt vain ryhmä kasaan ja matkalle!

Miksi valita juuri Pohjolan Matka ja valmiit ryhmämatkat?

Kun annat ryhmämatkasi meidän hoidettavaksi, säästät aikaa, rahaa ja ennen kaikkea vaivaa.

Ryhmämatkalaisilla on sama matkakohde ja -ohjelma. Hoidamme matkan organisoinnin suunnittelusta kuljetuksiin ja majoituksista oheisohjelmiin – ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ryhmän yhteyshenkilönä tarvitset matkajärjestelyihin liittyen vain yhden yhteystiedon, Pohjolan Matkan yhteyshenkilön, jonka kautta onnistuvat kaikki matkajärjestelyt.

Käsissämme hoituvat niin kymmenen hengen kuin useiden satojen henkilöiden ryhmämatkat maalla, merellä, ilmassa tai raiteilla. Kun ryhmäsi matka on hyvin organisoitu, Luotettavuus on asia, jota ei matkajärjestelyissä voi liikaa korostaa. Pohjolan Matka on pitkän linjan toimija, jolla on oma ja laadukas kuljetuskalusto sekä luotettavat yhteistyökumppanit.

Mikäli järjestö tai yhdistys haluaa itse toimia matkanjärjestäjänä, on heidän tietyissä tapauksissa rekisteröidyttävä kilpailu- ja kuluttajavirastoon viralliseksi matkanjärjestäjäksi. Lue lisää tästä linkistä.

Minne voi lähteä ryhmämatkalle?

Pelkkä idea matkasta riittää.

Miltä kuulostaisi ryhmämatka Tallinnaan tai Norjaan ihastelemaan Lofoottien jylhiä maisemia? Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin –  on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tämän avulla pieninkin yksityiskohta osataan huomioida matkaa suunniteltaessa. Palveluketjun laajuus näkyy esimerkiksi pysähdys- ja majoituspaikkojen valinnassa, sillä omilta kuljettajiltamme saamme parhaan tiedon esimerkiksi siitä, missä paikassa pääsee ajamaan suoraan hotellin eteen tai minkä ruokapaikan palvelu pelaa takuuvarmasti.

Meiltä löytyy ammattitaitoa lähteä rakentamaan juuri teille sopivaa kokonaisuutta. Meillä Pohjolan Matkassa toimimme myös ryhmämatkojen suunnittelussa arvojemme – vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys – siivittämänä.

Lisää ryhmämatkaesimerkkejä löydät alempaa.


Pienelläkin ryhmällä voit päästä edullisesti reissuun. Jos alla olevat väittämät pätevät sinuun…  

  • Minulla on hyvä matkaidea 
  • Minulla on pieni matkaporukka kasassa 
  • Porukkaamme ovat muutkin tervetulleita 
  • Tarvitsen apua markkinoinnissa 

Pinnalla juuri nyt

Ehdotuksia ryhmämatkoista