Miami – ihana sekoitus kaupunki- ja rantalomaa  

Miami on suurkaupungin sykettä, kulttuuria, shoppailua ja valkoisia hiekkarantoja. Tämä trooppinen metropoli on tunnettu myös ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan ja vilkkaasta yöelämästään.

Floridan tunnetuin rantakohde Miami Beach on tulvillaan aurinkoa, latinorytmejä ja rentoa tunnelmaa, mutta se on paljon muutakin. Sieltä löytyvät maailmankuulut taidegalleriat, mielenkiintoisia museoita ja vertaansa vailla oleva ravintolatarjonta.

Ryhmämatkalle Miamiin

Pohjolan Matkan ammattilaisilla, ryhmämyynnin asiantuntijoilla, on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä.

Matkan tarkempi ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Finnair lentää talvikuukausina suoraan reitillä Helsinki-Miami muutamana päivänä viikossa.

Opastetuilla kiertoajeluilla tutustutaan Miamin tunnetuimpiin alueisiin ja nähtävyyksiin; Mm. viihtyisä ulkoilmaostoskeskus Bayside Marketplace, upea Bayfront Park -rantapromenadi, jossa paikalliset käyvät mielellään iltakävelyllä auringon laskiessa. Ocean Drive, South Beachin kuuluisin katu, jonka varrelta löytyy tunnettujen art deco rakennusten lisäksi viehättäviä kahviloita ja ravintoloita. Reitin varrelle osuvat myös kuuluisat Wynwoodin graffitit, kiehtova, kuubalaisten siirtolaisten asuttama latinokortteli Little Havana, vehreä ja tyylikäs Coconut Grove ja paljon muuta.

Miamin kuuluisinta aluetta on South Beach, josta löytyy upea, pitkä hiekkaranta, sekä kauneimmat Art deco -rakennukset. Opastettu kävelykierros Art deco alueen sydämessä tutustuttaa tämän suojellun alueen upeaan arkkitehtuuriin ja historiaan. Matalat pastellinsävyiset rakennukset pääsevät oikeuksiinsa päiväsaikaan, mutta niitä kannattaa käydä ihastelemassa myös iltaisin, kun ne saavat uuden ilmeen neonvärisen valaistuksen ansiosta.

Miamista on helppo lähteä retkelle vaikkapa Evergladesin luonnonsuojelualueelle, Kennedy Space Centeriin tai Key Westiin. Everglades – Jännittävällä airboat-kierroksella tutustutaan kansallispuiston monimuotoiseen maisemaan, joka tarjoaa elinympäristön lukuisille harvinaisille ja uhanalaisille lajeille.

Merritt Islandilla sijaitseva Kennedy Space Center on mielenkiintoinen retkikohde, jonka vierailukeskuksessa on nähtävillä historiallisia avaruusaluksia ja muistoesineitä.Presidentti John F. Kennedyn mukaan nimetty ja Nasan ylläpitämä avaruuskeskus on merkittävä paikka ihmiskunnan avaruustutkimuksen historiassa.

Matka Yhdysvaltain eteläisimmälle mantereelle Key Westiin on vaikuttava. 190 km pitkää saarijonoa yhdistää 42:n sillan yli kulkeva Overseas Highway, jonka ympärille avautuu turkoosinsininen maisema. Tämän kuuluisan saarikaupungin keskeisin nähtävyys on Ernest Hemingwayn kotimuseo, jossa kirjailija asui 30-luvulla ja kirjoitti monet kuuluisimmista töistään.

Miamissa on tarjolla elämyksiä ja ainutlaatuista tunnelmaa myös urheilun ystäville. Miami Heat on yksi parhaista NBA:n koripallojoukkueista ja sen kotihalli, American Airlines Arena sijaitsee Downtown Miamissa. NHL liigan jääkiekkojoukkue Florida Panthersin kotipelit pelataan FLA Live Arenalla.  

Vastuullisesti ryhmämatkalle!

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.