Risteilyt

Victoria tutuksi -risteily 23.10.2023

Järjestämme juuri sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan hieman paremmin Victoria I -laivaan. Victoria tutuksi -risteily 23.10.2023 poikkeaa hieman normaalista laivaohjelmansa puolesta: laivalla pidetään Pohjolan Matkan oma risteilybingo – mukaan lähtevät pääsevät kuulemaan myös hieman spesiaalimpaa tietoa Victoriasta ja sen palveluista. Liittymäkuljetukset reiteiltä Oulu-Jyväskylä-Lahti-Helsinki, Kajaani-Iisalmi-Kuopio-Mikkeli Helsinki sekä Joensuu-Lappeenranta-Imatra-Kouvola-Helsinki. Varaa matkasi tästä – paikkoja on rajoitetusti!

Victoria I

Yhdistä risteilyyn liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteilylle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Bussikuljetus ja hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Katso Tallinnan risteilyjen lähtöpäivät ja reitit klikkaamalla liittymäkuljetuksen reittiä.
Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Jyväskylä-Joutsa-Heinola-Helsinki
Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Kouvola-Helsinki
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki


Katso Tukholman risteilyjen lähtöpäivät ja reitit klikkaamalla liittymäkuljetuksen reittiä.

Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Kuopio-Mikkeli-Heinola-Helsinki
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki

22 h – risteily Helsingistä Tallinnaan Victoria I

Victoria I aloittaa Tallinnan 22 h -risteilyt 12.10.2023 alkaen. Risteily on täynnä parasta hauskaa, rentoa viihtymistä merellä sekä ravintoloiden makumaailmoista hurmaantumista! 22 h -risteilyllä vietetään yksi yö laivalla, minkä lisäksi pääset viettämään Tallinnassa noin neljä tuntia.

Tukholman risteilyt Viking Linella ja Silja Linella

Valikoimastamme löytyy Päivä Tukholmassa -risteilyjä niin Silja Linelle kuin Viking Linellekin. Risteilyllä vietät kaksi iltaa upeilla risteilyaluksilla ja päivän aina niin ihanassa Tukholmassa! Pohjolan Matkan bussi on mukana Tukholmassa ja se kuljettaa kätevästi sekä keskustaan että Djurgårdenin saarelle. Djurgårdenista löytyy mm. monet lapsiperheiden suosikit kuten Gröna Lundin huvipuisto, Vasamuseo ja Junibacken.

Viking Linella Helsingistä Tukholmaaan risteilee Viking Gabriella, joka saa kesäksi kaverikseen Cinderellan. Viking Line on tunnettu erinomaisista keittiöistään ja hyvästä palvelustaan. Ravintoloissa uppoudut upeisiin makuihin. Shoppailua ei laivalla unohdeta ja edulliset merihinnat houkuttavat tekemään löytöjä laivan myymälöistä. Viking Line vie matkustajat suoraan Tukholman keskustaan, Södermalmin kupeeseen, josta on lyhyt kävelymatka tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin.

Silja Linella Helsingistä Tukholmaan vie Silja Serenade ja Silja Symphony, joiden promenade kävelykadulta löydät monipuolisen ravintolatarjonnan, hyvät ostosmahdollisuudet ja nautit laivan viihteestä. Myös Iskelmäkeskiviikot Hannu Aholaidan luotsaamana piipahtavat kevään aikana Silja Serenadella.