Kylpylämatkat

Sukella lomalle kylpylään!

Unohda kiire ja lähde lomalle kylpylään! Kylpyläloma Virossa tarjoaa virkistävän irtioton arjesta.. Rentouttava hemmotteluloma, terveyttä edistävä kylpyläloma vai aktiiviloma perheen kesken? Kylpylähotellien valikoimasta voit valita juuri itselle mieleisen.

Vaihtoehtomme kylpylämatkalla

Perinteistä kylpylälomaa tarjoavat parhaat kylpylähotellit Tallinnassa, Pärnussä ja Saarenmaalla mm. Viiking Spa ja Spa Tervis Pärnussa, Pirita Marina Tallinnassa sekä Saaremaa Spa Hotel Meri Saarenmaalla. Mikäli kaipaat lomaasi vähän hemmottelua ja luksusta, niitä tarjoavat mm. Resort Hotel & Spa Hotel Estonia ja Wasa Resort Pärnussa, Aqva Hotel & Spa Rakveressa tai Kalev Spa Hotel Tallinnassa.

Kylpylälomalle perheen kanssa?

Lasten kanssa kylpylään lähteminen on myös uskomattoman helppoa Perheille suosittelemme lapsiystävällisiä Tallinnan Kalev Spa, Viimsi Spa tai Pärnun Tervise Paradiis kylpylähotelleja.
Kalev Spasta löytyy yksi Viron suurimmista vesipuistoista. Siellä on Tallinnan ainoa 50 metrin uima-allas ja neljä erilaista liukumäkeä, joista yksi on rengasliukumäki.
Viimsi Spassa on suuri lasten leikkikeskus, allasosasto koko perheelle sekä lisämaksullinen Atlantis H2O -vesipuisto vesiliukumäkineen. Saman katon alta löytyy myös Viimsin elokuvateatteri.
Pärnun ranta-alueella sijaitsevassa Tervise Paradiisin vesipuistossa viihtyy koko perhe. Vesipuistosta löytyy neljä erilaista vesiliukumäkeä, seikkailuallas, vuoristojoki koskineen, porealtaat sekä lämmitetty ulkoallas. Hurjapäät voivat kivuta neljän metrin korkeudessa olevalle hyppytasanteelle. Tervise Paradiisin vesipuistossa on myös 100 metriä pitkä liukuputki, josta voit laskea kumirenkaalla yksin tai kahdestaan. Liukuputkessa laskuun luovat jännitystä myös valo- ja äänitehosteet.

Kylpylämatkat eivät lasten osalta sisällä hoitoja, mutta allas- ja saunaosastojen rajoittamaton käyttö sisältyy hintaan. Mikäli lapsi kuitenkin pientä hemmottelua kaipaa tarjoaa mm. Kalev Spa lapsille (8-12 v.) omaa hoitopakettia johon kuuluu hieronta, käsihoito kynsien lakkauksella tai jalkahoito sekä jäätelö tai pirtelö. 

Yhdistä kylpylämatkaan liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä kylpylämatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää kylpylämatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki kylpylämatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin kylpylämatkaan on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Käytä hyväksesi kätevä pre order -ennakko-ostopalvelu

Kaikilla Pohjolan Matkan Tallinnaan tai Viroon suuntautuvilla ja liittymäkuljetuksen sisältävillä matkoilla matkustajilla on mahdollisuus tehdä ennakko-ostoksia laivan valikoimasta jo menomatkalla. Bussikuljetuksen aikana kuljettaja jakaa matkustajille laivayhtiön toimittamat ennakko-ostokaavakkeet, joista matkustaja voi valita haluamansa tuotteet jo menomatkalla bussissa. Tämän jälkeen laivalle saavuttua ostokset maksetaan mainittuun paikkaan, ja sitten maksetut ostokset toimitetaan omaan bussiin paluupäivänä, jolloin ne annetaan asiakkaalle paluumatkan päättyessä kotipaikkakunnalle. Näin ostoksista ei tarvitse huolehtia matkan aikana eikä niitä tarvitse kantaa mukana, vaan kaikki hoidetaan puolestasi. Kätevää – eikö totta? Tässäkin mielessä bussikuljetus kannattaa.