Kylpylämatkat

Sukella lomalle kylpylään!

Unohda kiire ja lähde lomalle kylpylään! Kylpyläloma Virossa tarjoaa virkistävän irtioton arjesta. Rentouttava hemmotteluloma, terveyttä edistävä kylpyläloma vai aktiiviloma perheen kesken? Kylpylähotellien valikoimasta voit valita juuri itselle mieleisen.

Kylpylälomalle perheen kanssa?

Lasten kanssa kylpylään lähteminen on myös uskomattoman helppoa Perheille suosittelemme lapsiystävällisiä Tervise Paradiis kylpylähotellia.
Pärnun ranta-alueella sijaitsevassa Tervise Paradiisin vesipuistossa viihtyy koko perhe. Vesipuistosta löytyy neljä erilaista vesiliukumäkeä, seikkailuallas, vuoristojoki koskineen, porealtaat sekä lämmitetty ulkoallas. Hurjapäät voivat kivuta neljän metrin korkeudessa olevalle hyppytasanteelle. Tervise Paradiisin vesipuistossa on myös 100 metriä pitkä liukuputki, josta voit laskea kumirenkaalla yksin tai kahdestaan. Liukuputkessa laskuun luovat jännitystä myös valo- ja äänitehosteet.

Kylpylämatkat eivät lasten osalta sisällä hoitoja, mutta allas- ja saunaosastojen rajoittamaton käyttö sisältyy hintaan.

Yhdistä kylpylämatkaan liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä kylpylämatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää kylpylämatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki kylpylämatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin kylpylämatkaan on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.