Linja- ja kaupunkiliikenne

Osta liput - Hae aikataulut

Syötäthän lähtöpaikan ja määränpään.

Hae reittisi aikataulua tai hintaa lippukaupastamme

Linjaliikenne, joukkoliikenne, bussiliikenne vai reittiliikenne – millä sinä mieluiten bussilla liikkumista aikataulun mukaan kutsut? Olipa se sinulle mikä tahansa, itsellesi sopivan vuoron löydät kätevästi ja yllä alla olevasta lippuhaustamme. Pohjolan Matkalla on laaja reittiverkosto, jonka avulla matkustat helposti paikkakunnalta toiselle.  Aikataulujen ja reittitietojen lisäksi sovelluksesta löytyvät reittimatkojen hinnat – myös edullisemmat nettiliput vuoroille, joille niitä on. Huomaathan, että haku löytää vain Pohjolan Matkan liikennöimät vuorot ja niiden aikataulut. Talviajan liikenteen yksittäisinä aikatauluina löydät alla olevalta Katso talviajan liikenne -sivulta.

Internetistä aikatauluja voi hakea omasta lippukaupastamme tai Matkahuollon aikatauluhausta, josta löytyvät kaikki muut aikataulut paitsi Waltti-liikenteen vuorot. Waltti-vuorot löytyvät valtakunnalliselta opas.matka.fi -sivustolta.  Voit käyttää matkasi suunnitteluun myös sivuvalikosta löytyvää Matkahuollon Reittiopasta, jolla reitität suunnitellun matkasi lähtöpisteeestä kohteeseen kätevästi ja useita kulkumuotoja hyödyntäen.

Huomioithan että juhlapyhät tai niiden aatot aiheuttavat muutoksia liikenteeseen, muutokset näkyvät sekä lippukaupassamme että Matkahuollon aikatauluhaussa.