Asiakaskokemuksia ryhmämatkoista

Miten ryhmämatka kanssamme on sujunut – tutustu asiakaskokemuksiin!

Suunnittelemme vuosittain satoja ryhmämatkoja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Valtaosa asiakassuhteistamme muotoutuu pysyviksi, ja näin meillä on todella paljon runsaasti  matkustavia kanta-asiakasryhmiä. Me luotamme asiakkaisiimme ja asiakkaamme luottavat meihin.

Asiakkaat kertovat: Pohjolan Matkan ryhmämatkapalvelut kiitettävällä tasolla

Keräämme systemaattisesti palautetta ryhmämatkoistamme – miten onnistuimme milläkin osa-alueella. Aina matkalta palattuaan ryhmänkerääjämme saavat onnistumiskyselyn. Kyselyjen ja muun palautteen perusteella asiakkaamme ovat todella tyytyväisiä palveluihimme. Tällä hetkellä 100 % vastaajista suosittelee palvelujamme muillekin. Alla muutama kommentti, mitä meistä on sanottu:


“Toiveet oli otettu huomioon,yhteistyö pelasi.

Matkaohjelma oli asiantuntevasti laadittu. Yhteistyö ryhmämyynnin asiantuntijan kanssa oli kerrassaan loistavaa. Sain kaikkiin kysymyksiini heti selkeän ja kattavan vastuksen. Toiveeni matkan suhteen toteutuivat yli odotusten.”

Meille Pohjolan Matkan kaikki henkilöt ovat kullan arvoisia suunnitellessamme kotimaan retkiä. Jatkossa olemme kiinnostuneita myös Euroopan matkakohteista.

“Olen saanut hyvää palautetta vielä matkan jälkeenkin ja toivomuksen uudesta matkasta.”

“Näin kymmeniä matkoja tehneenä voin vain suositella mille ryhmälle tahansa matkasuunnitelmien tekemiseen Pohjolan Matkoja. Toteutus on varmaa laadukasta tasoa.”

“Matkamme oli opintomatka, joten toivoimme paljon yrityskohteita ja se toteutui tässä matkassa todella hyvin.”

6/5 – Kuljettaja oli äärimmäisen maltillinen ja ystävällinen asikaspalvelija

“Sekä myynnin että kuljettajan toiminta erinomaista”

“Bussi siisti ja WC toimi. Kuljettaja todella ystävällinen ja avulias ja hoiti kaiken loistavasti.”

“Kuljettajan ja matkanvetäjän yhteistyö sujui loistavasti. Kuljettaja huomioi kaikki matkustajat ja auttoi liikuntaesteisiä. Kuljettajan “supliikki” oli oivaltavaa, iloista ja kohteliasta.”

“Kuljettaja oli hyvin ammattitaitoinen ja mukava.”

Lue alta asiakaskertomuksista lisää, mistä kaiken perustana oleva luottamus syntyy.