Viisi hyvää syytä valita Pohjolan Matka

Oikeassa paikassa oikeaan aikaan – luotettavasti ja vastuullisesti
Pohjolan Matkassa noudatamme tilausajoissa asiakkaan kanssa sovittuja sekä reittiliikenteessä yleisesti julkaistuja aikatauluja ja reittejä. Ammattikuljettajamme pitävät huolen, että perille päästään turvallisesti ja varmasti. Myyntihenkilöstömme auttaa jo tilausvaiheessa laatimaan kuljetukseen sujuvimman ja paikkansapitävän reitin sekä aikataulun. Ajoissamme noudatetaan Suomessa voimassa olevia työ- ja lepoaikalakeja. Pohjolan Matka on vastuullinen toimija, jolla on sekä Sustainable Travel Finland -merkki sekä ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. Lue lisää vastuullisuudestamme tästä.

Verkostot kunnossa ympäri maata
Bussejamme huolletaan omissa varikoidemme yhteydessä sijaitsevissa korjaamoissa. Koulutettu korjaamohenkilöstömme huolehtii, että automme ovat huollettuina ja kunnossa valmiina lähtöihin. Korjaamoillamme on käytössä ajanmukaiset koneet ja laitteet huoltotöitä varten. Suurin osa busseistamme on varustettu alkolukolla. Toisinaan hyvin ja asianmukaisesti huolletuillekin autoille voi sattua tekninen vika tien päällä. Vahingon sattuessa apua saadaan helposti ja se tulee ripeästi kattavan verkostomme ansiosta.  

Arjen sankareistamme kirkkaimmat – osaavat kuljettajat
Kuljettajamme ovat usein ainoita, jotka tapaavat asiakkaamme kasvokkain. Näin kuljettajamme palvelualttius jättää asiakkaaseen mielikuvan palvelun onnistumisesta. Saamiemme positiivisten palautteiden määrästä päätellen kuljettajamme osaavat palvella, ja asiakkaat kertovat käyttävänsä palvelujamme toistekin. Onneksi näin. Iloinen tervehdys, hymy, selkeät kuulutukset ja reipas asenne voivat pelastaa asiakkaan huonosti alkaneen päivänkin. Kuljettajamme ovat myös suorittaneet kuljettajan ammattipätevyyden mukaiset, EU-direktiivin vaatimat jatkokoulutuspäivät.  

Matkatoimistopalvelut samalla yhteydenotolla
Pohjolan Matka on Kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisteröimä ja matkapakettilain mukaisen vakuuden asettanut virallinen matkanjärjestäjä (rekisterinumero 3631/00/Mj). Meillä on laaja oma valmis matkatuotanto, joka sisältää bussipohjaisia matkapaketteja kotimaahan ja lähialueille. Bussireitit näille matkoille kulkevat kymmenien paikkakuntien kautta, ja matkat ovat avoimia kaikille. Tilausajoa ryhmälle kysyessäsi voit samalla varata myös muut matkallasi tarvittavat palvelut, kuten majoitukset, laivaliput, ruokailut, pääsyliput, opastukset tai vaikkapa viisumipalvelut. Räätälöidyt ryhmämatkat ovat parasta osaamistamme. Ammattitaitoiset ryhmämyyjämme suunnittelevat ryhmällesi mielenkiintoisen ja toimivan matkaohjelman minne tahansa – sinne itse valitsemaanne kohteeseen tai johonkin aivan muualle. Kysy rohkeasti koko pakettia meiltä! 

Yhteistyötä luotettavien yritysten kanssa
Kun varaat matkasi meiltä, sinua ja ryhmääsi palvellaan luotettavasti ja ammattitaidolla. Pohjolan Matkalla on yhteistyökumppaneina niin linja-auto- kuin matkatoimistopuolellakin yrityksiä, jotka hoitavat omat asiansa kunnolla. Saatte kauttamme käyttöönne Suomen suurimpien hotelliketjujen, mielenkiintoisimpien käyntikohteiden ja käytetyimpien laivayhtiöiden edulliset ryhmähinnat. Matkoillamme noudatetaan laissa määriteltyjä yleisiä matkapakettiehtoja ja Pohjolan Matkan omia erityisehtoja. Bussimme on vakuutettu asianmukaisella tavalla, ja ulkomaille mentäessä mukana kulkee kaikki tarvittavat asiapaperit. Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy on Linja-autoliiton jäsen ja aktiivinen toimija. Pohjolan Matkan takana juridisina yhtiöinä toimivat perinteikkäät Pohjolan Turistiauto Oy, Aurinkobussit Oy, Antti Kangas Oy sekä Koillismaan Turistiauto Oy.  

Hyvää matkaa!