Yritystarina

Morjens, hyppäähän Pohjolan Matkan kyytiin! Tämä on pikavuoro Iisalmesta tulevaisuuteen.

Matkamme starttasi vuonna 1961, kun perustajamme Esko Lappalainen vaihtoi porsaskauppijuuden bussiyrittäjyyteen – olihan häntä jo pojankoltiaisena kiinnostanut paitsi kaupanteko myös enojensa innoittamana linja-autoliikenne. Matkaa lähdettiin tekemään muutaman auton voimin, mutta nyt maanteillä kurvailee yli 200 Pohjolan Matkan bussia ja meitä pohjolanmatkalaisia on jo yli 250, yhteensä 17 paikkakunnalla! Nykyisin toimintamme kattaa linjaliikenteen, tilausajot ja matkapalvelut. Kilometrejä niellään koko Suomessa aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti; matkaa siivittää iloinen puheensorina milloin milläkin kielellä ja murteella.

Turvavyöt kiinni – meillä mennään eikä meinata!

Hyvä matka on monen tekijän summa. Meillä se syntyy suomalaisen perheyrityksen ajatusmaailmasta. Työntekijät ja asiakkaamme ovat meille kuin oma perhe, ja se näkyy lupsakan iloisena asiakaspalveluna ja kunnossa olevana kalustona. Meillä ei olla vain töissä, vaan hommat hoidetaan sitoutuneesti, ammattitaidolla ja positiivisella otteella. Onhan meillä mualiman mukavimmat kulettajat, kuten asiakkaat tuppaa sanomaan!

Ei siis ihme, että 97 % asiakkaistamme suosittelee meitä.

Tolokumpaa matkantekoa

Meillä päin ei ole tapana huudella turhista, mutta vastuullisuusasioissa uskallamme röyhistää rintaa. Hihat on jo kääritty ja paremman huomisen eteen tehty paljon töitä: kierrätämme, ajamme taloudellisesti ja vältämme tyhjäkäyntiä. Koska kaikki työvaiheet ovat omissa käsissämme, pelisäännöt ovat kaikille samat, reitit voidaan suunnitella fiksusti välttäen tyhjänä ajamista eikä autoja tarvitse kuljettaa muualle huoltoon.

Ajamme vuosittain 8 miljoonaa kilometriä. Yhteensä se tekee yli 200 kertaa maapallon ympäri, joten pienilläkin asioilla on suuri merkitys. Pysäkki pysäkiltä olemme lähempänä tavoitettamme olla bussimatkailun vastuullisuuden edelläkävijä.

Suomen mukavimmat matkamuistot nyt ja tulevaisuudessa

Matkustaminen on arkea, mutta se on myös juhlaa. Lupaamme, että matkaa tehdään aina hyvässä seurassa ja bussimatkoja siivittävät ikkunoiden takana vaihtuvat vuodenajat ja monimuotoiset maisemat. Aina Kainuun vaaroilta Pohjanmaan lakeuksille, Eurooppaa ja Lappia unohtamatta!

Pohjolan Matka – Mukana matkassa!