Hotellimatkat

Yhdistä hotellimatkaan liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä hotellimatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää hotellimatkaan lisämaksullinen liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Bussikuljetus ja hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Hotellimatkoille on lisämaksulliset liittymäkuljetukset seuraavilla reiteillä (katso lähtöpäivät, aikataulut ja hinnat klikkaamalla reittiä):

Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Kuopio-Mikkeli-Heinola-Helsinki Huom! 17.5. lähdöllä liittymäkuljetus Kajaanista
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki

Hotellimatkalle Tallinnaan

Hotellimatka on paras valinta, kun kaipaat lyhyelle lomalle! Matka Tallinnaan taittuu nopeasti kahdessa tunnissa Tallink Siljan Shuttle-aluksilla, Megastarilla ja MyStarilla. Talvisin Vanhankaupungin pop up-luistelukenttä kutsuu nauttimaan ulkoilmasta. Kylmän sään yllättäessä, poikkea johonkin Tallinnan tunnelmallisista kylpylöistä!
Kesän tultua on ihana istahtaa terassille katselemaan kaupungin menoa. Tallinnasta löytyy aina uutta nähtävää ja koettavaa. Joko olet ehtinyt käymään Nigulisten museossa, jonka näköalapaikalle pääsee suoraan hissillä! Välillä on mukava katsella vanhaakaupunkia ylhäältä käsin!

Hotellimatkalle Baltiaan

Kesäaikana tarjontamme laajenee myös muualle Baltiaan. Mikäli mielesi halajaa Tallinnan ulkopuolelle, löytyy valikoimastamme matkoja myös Pärnuun, Riikaan, Tarttoon ja Rakvereen. 

Viron kesäpääkaupunki Pärnu tunnetaan upeasta hiekkarannasta ja kylpylöistä. Kaupungista löytyy lukuisia ravintoloita, kahviloita ja ostospaikkoja, joissa rentoja lomapäiviä voi viettää. Sateen sattuessa lukuisten hotellien saunat ja vesipuistot hemmottelevat lomailijaa.

Pohjolan Pariisiksi kutsuttu Riika hurmaa tyylikkäällä sekoituksella uutta ja vanhaa. Kaupungista löytyy nähtävää ja koettavaa: historiallinen vanhakaupunki, kirkot, museot, galleriat, shoppaajalle ostoskeskukset, suuri keskustori ja lukuisat pienet putiikit. Riiassa koet suurkaupungin sykkeen yhdistettynä kulttuuriin sekä vilkkaaseen eurooppalaiseen iltaelämään katukahviloissa, ravintoloissa ja yökerhoissa.

Vuoden 2024 Euroopan kulttuuripääkaupunki Tartto on moderni ja kulttuuriltaan runsas kompakti yliopistokaupunki. Erilaisia musiikki- ja taidetapahtumia riittää kaupungissa koko vuodeksi! Myös National Geographicin mukaan kulttuuripääkaupunkivuotta viettävä Tartto on yksi vuoden 2024 kiinnostavimmista matkakohteista!

Rakvere on kiehtova kaupunki Länsi-Virumaan maakunnassa. Kaupungin komea maamerkki on keskustassa sijaitseva 1200-luvulta peräisin oleva linnanraunio. Rakvere houkuttelee matkailijoita nykyaikaisella keskustallaan ja kylpyläkulttuurillaan.

Miten valita oikea hotelli?

Ennen hotellivalintaa on hyvä miettiä muutamia asioita; esimerkiksi sitä, kuinka paljon haluaa kävellä hotellin ja eri käyntikohteiden välillä kaupungissa, mitä palveluita hotelliltaan toivoo. Toinen arvostaa rauhallisuutta ja kauniita maisemia – kun taas toinen toivoo yöelämää ja paljon oheispalveluja hotelliinsa. Kolmas toivoo majoittuvansa kylpylässä, jossa on saatavilla niin hoitoja kuin uima-altaat ja saunakin. Hotellivalikoimastamme löytyy sopiva hotelli joka makuun ja jokaiselle kukkarolle. Kaikki hotellit ovat vähintään hyvää tasoa ja asiakaspalvelumme neuvoo tarvittaessa sopivan hotellin valinnassa.