Hotellimatkat

Yhdistä hotellimatkaan liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä hotellimatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Bussikuljetus ja hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Katso Tallinkin hotellimatkojen lähtöpäivät ja reitit klikkaamalla liittymäkuljetuksen reittiä.

Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Kuopio-Mikkeli-Heinola-Helsinki
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki

Katso Eckerö Linen hotellimatkojen lähtöpäivät ja reitit klikkaamalla liittymäkuljetuksen reittiä.

Kuopio-Mikkeli-Heinola-Helsinki
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki

Hotellimatkalle Tallinnaan

Hotellimatka on paras valinta, kun kaipaat lyhyelle lomalle! Matka Tallinnaan taittuu nopeasti kahdessa tunnissa Tallink Siljan Shuttle-aluksilla, Megastarilla ja MyStarilla. Kesän jälkeen laivavaihtoehtoihin tulee lisäksi Eckerö Linen m/s Finlandia.
Kesän tultua on ihana istahtaa terassille katselemaan kaupungin menoa. Tallinnasta löytyy aina uutta nähtävää ja koettavaa. Joko olet ehtinyt käymään Nigulisten museossa, jonka juuri avatulle näköalapaikalle pääsee suoraan hissillä! Välillä on mukava katsella vanhaakaupunkia ylhäältä käsin!

Hotellimatkalle Baltiaan

Kesäaikana tarjontamme laajenee myös muualle Baltiaan. Mikäli mielesi halajaa Tallinnan ulkopuolelle, löytyy valikoimastamme matkoja myös Pärnuun ja Riikaan

Viron kesäpaakaupunki Pärnu tunnetaan upeasta hiekkarannasta ja kylpylöistä. Kaupungista löytyy lukuisia ravintoloita, kahviloita ja ostospaikkoja, joissa rentoja lomapäiviä voi viettää. Sateen sattuessa lukuisten hotellien saunat ja vesipuistot hemmottelevat lomailijaa.

Pohjolan Pariisiksi kutsuttu Riika hurmaa tyylikkäällä sekoituksella uutta ja vanhaa. Kaupungista löytyy nähtävää ja koettavaa: historiallinen vanhakaupunki, kirkot, museot, galleriat, shoppaajalle ostoskeskukset, suuri keskustori ja lukuisat pienet putiikit. Riiassa koet suurkaupungin sykkeen yhdistettynä kulttuuriin sekä vilkkaaseen eurooppalaiseen iltaelämään katukahviloissa, ravintoloissa ja yökerhoissa.

Miten valita oikea hotelli?

Ennen hotellivalintaa on hyvä miettiä muutamia asioita; esimerkiksi sitä, kuinka paljon haluaa kävellä hotellin ja eri käyntikohteiden välillä kaupungissa, mitä palveluita hotelliltaan toivoo. Toinen arvostaa rauhallisuutta ja kauniita maisemia – kun taas toinen toivoo yöelämää ja paljon oheispalveluja hotelliinsa. Kolmas toivoo majoittuvansa kylpylässä, jossa on saatavilla niin hoitoja kuin uima-altaat ja saunakin. Hotellivalikoimastamme löytyy sopiva hotelli joka makuun ja jokaiselle kukkarolle. Kaikki hotellit ovat vähintään hyvää tasoa ja asiakaspalvelumme neuvoo tarvittaessa sopivan hotellin valinnassa.