Hotellimatkat

Hotellimatkat

Pohjolan Matka tarjoaa hotellimatkoja pääasiassa Viroon. Tallinnan hotellimatka on helppo vaihtoehto lyhyelle lomalle, ja tämän matkan aikana ehdit tutustumaan hyvin Tallinnan kaupungin monipuolisiin matkailukohteisiin. Muualle Viroon ja Baltiaan matkat tehdään yleensä risteily+hotellimatkoina. Tallinnan hotellimatkan laivana toimii Silja Europa, mutta toisinaan hotellimatkoja tehdään myös Tallink Siljan pika-aluksilla. Hotellimatkoissa yöpymiset tapahtuvat aina hotellissa maissa. Pohjolan Matkan hotellimatkat Tallinnaan voivat olla eripituisia. Voit valita matkaasi yhden yön, kaksi yötä tai kolme yötä. Myös pitempiä hotellimatkoja on toisinaan tarjolla.  Kun ostat Tallinnan hotellimatkan kuljetuksin, koko matka on mietitty puolestasi ja kaikki on valmiina lähtöpäivänäsi.

Hyvä tietää koronarajoituksista Suomeen saavuttaessa:

Suomeen ulkomailta saapuvien on syytä tutustua etukäteen ohjeisiin terveystarkastuksiin osallistumisesta, tarvittavista todistuksista, mahdollisista koronatesteistä tai karanteeneista.

Miten valita oikea hotelli Tallinnan hotellimatkalle?

Ennen hotellivalintaa on hyvä miettiä muutamia asioita; esimerkiksi sitä, kuinka paljon haluaa kävellä hotellin ja eri käyntikohteiden välillä kaupungissa – saako välimatkaa olla esimerkiksi hotellilta vanhaan kaupunkiin vai onko kaiken oltava aivan välittömässä läheisyydessä? Samalla voi pohtia, haluaako tai onko valmiuksia käyttää Tallinnan sinänsä kattavaa joukkoliikennettä liikkumiseen? Myös se, mitä palveluita hotelliltaan kukakin toivoo, vaikuttaa päätökseen: toinen arvostaa rauhallisuutta ja kauniita maisemia – kun taas toinen toivoo yöelämää ja paljon oheispalveluja hotelliinsa. Kolmas toivoo majoittuvansa kylpylässä, jossa on saatavilla niin hoitoja kuin uima-altaat ja saunakin. Myös se vaikuttaa valintaan, ollaanko liikkeellä, yksin, kaksin puolison tai ystävän kanssa tai kenties koko perheen kanssa. Useissa hotelleissa on saatavilla erityisiä pariskuntapaketteja tai sitten runsaasti leikkitilaa tai ajanviettopaikkoja perheille. Ryhmän kanssa liikkuvat usein toivovat hotellia, jossa on paljon samantasoisia huoneita sekä hyvä parkkipaikka bussille. Pohjolan Matkan hotellivalikoimasta löytyy sopiva hotelli joka makuun ja jokaiselle kukkarolle. Kaikki hotellit ovat vähintään hyvää tasoa ja Viro ja Tallinna tunnetaan turvallisena matkakohteena. Asiakaspalvelumme neuvoo tarvittaessa sopivan hotellin valinnassa.

Käytä hyväkseni kätevä pre order -ennakko-ostopalvelu

Pohjolan Matkan Viroon suuntautuvilla matkoilla on mahdollisuus tehdä ennakko-ostoksia laivan valikoimasta jo menomatkalla. Bussikuljetuksen aikana kuljettaja jakaa matkustajille laivayhtiön toimittamat ennakko-ostokaavakkeet, joista matkustaja voi valita haluamansa tuotteet jo menomatkalla bussissa. Tämän jälkeen laivalle saavuttua ostokset maksetaan mainittuun paikkaan, ja sitten maksetut ostokset toimitetaan omaan bussiin paluupäivänä, jolloin ne annetaan asiakkaalle paluumatkan päättyessä kotipaikkakunnalle. Näin ostoksista ei tarvitse huolehtia matkan aikana eikä niitä tarvitse kantaa mukana, vaan kaikki hoidetaan puolestasi. Kätevää – eikö totta? Tässäkin mielessä bussikuljetus kannattaa. 

Yhdistä Tallinnan hotellimatkaan liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä Tallinnan hotellimatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki Tallinnan hotellimatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin hotellimatkaan on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.