Tilausajot

Tilausajot kauttamme kaikkialle!

Pohjolan Matka on Suomen suurin tilausliikenneyhtiö – operoimme koko Suomessa. 

Kun tarvitaan bussikuljetus vain oman ryhmän tarpeisiin, tilaa tilausajo meiltä. Järjestämme teille oikeankokoisen tilausajobussin oikeilla varusteilla, jotta matkastanne tulisi mahdollisimman miellyttävä.

Kalustoomme kuuluu lähes 300 ajoneuvoa ja kokoja löytyy 16-paikkaisista minibusseista aina erikoissuuriin 66-paikkaisiin busseihin. Meiltä saatte niin yhden bussin matkat kuin isommat kymmenien bussien yhtäaikaiset kyyditykset. Kaikki tilausajobussimme ovat nykyaikaisia ja hyvin varusteltuja, joten matkustaminen on mukavaa. Huomioimme myös erikoisryhmät ja valikoimasta löytyy mm. pyörätuolihissillä varustettuja malleja. Tutustu kalustoomme tarkemmin täällä

Tilausajobusseissa teitä palvelee kokenut tilausajokuljettaja, joka tuntee reitit ja kohteet. Aikataulut suunnittelemme kanssanne niin, että ne tuovat matkantekoon joustavuutta – ja toisaalta  myös  työ- ja lepoaikasäännökset otetaan huomioon. Hoidamme kuljetukset myös suuriin, valtakunnallisiin tapahtumiin sujuvasti.

Ota yhteyttä – ammattilaisemme auttavat kaikissa kulkemistarpeissa ja osaavat tarjota oikeanlaisen tilausajon. Bussikuljetus on juuri se juttu, jonka me osaamme loistavasti. 

Tilausajo vai sittenkin koko matkapaketti?

Meiltä saat bussikuljetuksen lisäksi tarvittaessa myös muut matkapalvelut reissullesi. Tarvitsetteko hotellimajoitusta tai laivalippuja? Kenties ruokailut tai käyntikohteetkin voisi olla kätevää saada samaan pakettiin samalla vaivalla? Me voimme auttaa tässäkin. Ottaessasi yhteyttä meihin ja kertoessasi näistä toiveista, paketoimme ryhmällesi toimivan, mielenkiintoisen ja turvallisen matkapaketin kuljetuksen ympärille. Näin säästät aikaa ja rahaa. Samalla yhdellä yhteydenotolla hoituvat kaikki matkapalvelut. Bussikuljetus tai enemmän – sinä päätät. Mainitse muista matkapalvelutoivesti tarjouspyynnön yhteydessä.

Lue lisää – Miksi juuri Pohjolan Matka?


Tilausliikenteen toimitusehtoihin voit tutustua täältä.