Tilausajot

Bussikuljetus kauttamme kaikkialle!

Pohjolan Matka on Suomen suurin tilausliikenneyhtiö – operoimme koko Suomessa. 

Kun tarvitaan bussikuljetus vain oman ryhmän tarpeisiin, tilaa tilausajo meiltä. Järjestämme teille oikeankokoisen tilausajobussin oikeilla varusteilla, jotta matkastanne tulisi mahdollisimman miellyttävä.

Meillä teitä palvelee kokenut tilausajokuljettaja, joka tuntee reitit ja kohteet. Aikataulut suunnittelemme kanssanne niin, että ne tuovat matkantekoon joustavuutta – ja toisaalta  myös  työ- ja lepoaikasäännökset otetaan huomioon. Meiltä saatte niin yhden bussin kokousmatkat kuin isommat kymmenien bussien yhtäaikaiset kyyditykset. Hoidamme kuljetukset myös suuriin, valtakunnallisiin tapahtumiin sujuvasti.

Ota yhteyttä – ammattilaisemme auttavat kaikissa kulkemistarpeissa ja osaavat tarjota oikeanlaisen tilausajon. Bussikuljetus on juuri se juttu, jonka me osaamme loistavasti. 

Tilausajo vai sittenkin koko matkapaketti?

Meiltä saat bussikuljetuksen lisäksi tarvittaessa myös muut matkapalvelut reissullesi. Tarvitsetteko hotellimajoitusta tai laivalippuja? Kenties ruokailut tai käyntikohteetkin voisi olla kätevää saada samaan pakettiin samalla vaivalla? Me voimme auttaa tässäkin. Ottaessasi yhteyttä meihin ja kertoessasi näistä toiveista, paketoimme ryhmällesi toimivan, mielenkiintoisen ja turvallisen matkapaketin kuljetuksen ympärille. Näin säästät aikaa ja rahaa. Samalla yhdellä yhteydenotolla hoituvat kaikki matkapalvelut. Bussikuljetus tai enemmän – sinä päätät. Mainitse muista matkapalvelutoivesti tarjouspyynnön yhteydessä.

Lue lisää – Miksi juuri Pohjolan Matka?