Ehdotuksia ryhmämatkoiksi

Suunnittelemme ryhmämatkat kaiken kokoisille ryhmille toiveidenne mukaan!

Pohjolan Matkan erikoisalaa ovat huolella suunnitellut ja toteutetut ryhmämatkat. Olemme koonneet tähän erilaisia toimiviksi todettuja ja aiemmin toteuttamiamme matka-aihioita, joihin tutustumalla voit saada hyviä vinkkejä oman ryhmäsi matkan sunnitteluun. Mikäli matka tuntuu kiinnostavalta, voit pyytää siitä tarjouksen tarkempine matkaohjelmineen meiltä kätevästi samalta sivulta.  Tutustu lisäksi myös muihin normaalimyynnissä oleviin kohteisiimme.

Ota yhteyttä Pohjolan Matkan omaan ryhmämatkamyyjääsi tai sähköpostilla ryhmat@pohjolanmatka.fi tai soittamalla puh. 0201 303 304.

Olemme koonneet erilaisia teemallisia ryhmämatkaehdotuksia sivuillemme kohteiden tai teemojen mukaan. Klikkaa alta kiinnostavaa matkaosiota ja heittäydy upeiden ryhmäkohteiden maailmaan.

Porvoo

Kotimaan helmet

Näe kotimaan matkailukohteiden parhaat palat! Meiltä löydät monenlaisia vaihtoehtoja aina Lapin lumosta Etelä-Suomen kartanoromantiikkaan – joka ryhmälle oman maun mukaan.

Maisemakuva Norjasta

Pohjolan parhaat

Aina ei tarvitse matkustaa kauas nähdäkseen enemmän! Naapurimaamme ovat täynnä kiinnostavia kohteita niin kulttuurin, taiteen, musiikin, urheilun kuin viihteenkin ystäville.

Maisemakuva Tallinnasta

Kiehtova Baltia

Miltä kuulostaisi saarielämään tutustuminen Hiidenmaalla tai panimokierros oluen ystäville? Tai retki omaleimaiselle Peipsijärvelle? Tätä kaikkea ja paljon muuta koette Baltiassa.

Kuva Edinburghista

Ihastu Eurooppaan

Saagojen Islanti, patikointia Sound of Musicin maisemissa, Amsterdam ja Keukenhofin kukkaloisto… Eurooppa kohteineen tarjoaa erilaisia elämyksiä ja uusia kokemuksia ryhmämatkaajille – ikimuistoisia matkamuistoja kotiinviemisiksi.  

Luokkaretkelle tai leirikouluun

Yhteinen luokkaretki tai leirikoulu luo yhteishenkeä ja jättää mukavat muistot koulu- tai opiskeluajoista. Lue sivultamme ehdotuksia luokan tai opiskelijaryhmän retkiohjelmaksi.

Kaukomatkojen kaipuuseen

Mitäpä jos seuraava matkanne suuntautuisikin hieman kauemmas – ehkä Atlantin taakse tai kenties Aasian ihmeitä katselemaan? Meillä on vaihtoehtoja.