Risteily+hotellimatkat

Risteily+hotellimatkat yhdistää risteilyn ja hotellit

Risteily+hotellimatka tarjoaa sekä risteilyn riemun että hotellimatkan mukavuudet samassa paketissa.  Tämän matkan pituuden voit valita itse, ja se on erittäin edullinen vaihtoehto turvallisiin naapurimaihin Viroon ja Ruotsiin. Kun ostat risteily+hotellimatkan kuljetuksin, koko matka on mietitty puolestasi ja kaikki on valmiina lähtöpäivänäsi.

Pohjolan Matkan tarjoamat risteily+hotellimatkat voivat olla eripituisia: risteily, jonka jatkoksi ollaan yksi yö hotellissa, kaksi yötä hotellissa tai kolme yötä hotellissa. Toisinaan matkavalikoimaan kuuluu myös pidempiä matkoja. Risteilyn ja hotelliloman yhdistävät matkat tehdään pääasiassa Viroon, jossa kohteina ovat esimerkiksi Tallinna, Pärnu, Haapsalu, Rakvere ja Kuressaari.  Toisinaan – lähinnä lomasesonkeina – näitä matkoja voidaan tehdä myös esimerkiksi Ruotsiin tai Latviaan Riikaan.  Ruotsiin suuntautuvissa matkoissa vietetään ensimmäinen ja viimeinen yö laivalla – ja siinä välillä yö tai useampi Tukholmassa. Pohjolan Matkan matkoilla risteilylaivana Viroon ja muualle Baltiaan matkatessa toimii Silja Europa. 

Risteilyn aikana laivalla voi nauttia monipuolisista palveluista: laivasta löytyy sekä buffet- että á la carte -ravintolat, tanssiravintola, disco, useita myymälöitä tax free -ostoksia varten, saunat, kauneudenhoitopalveluita ja kylpyläosasto. Laivamatkalle kannattaa varata ruokailut etukäteen, jolloin myös niiden hinta on edullisempi. Laivalla voit varata matkan ajaksi ja yöpymiseen hyttiluokan oman toiveesi mukaan. 

Pohjolan Matkan risteily+hotellimatkojen hotellivalikoima on laaja Tallinnassa. Heti satamasta löytyy hyviä vaihtoehtoja lähellä nähtävyyksiä. Näistä hotelleista on lyhyt kävelymatka esimerkiksi vanhaan kaupunkiin. Vanhan kaupungin välittömästä läheisyydestä löytyvät monien suosikit, takuuvarmat Nordic Hotel Forum, Tallink City Hotel (remontissa kesäkuuhun 2021 saakka) ja Original Sokos Hotel Viru. Kylpylähoitoja ja ihanan kylpyläosaston puolestaan tarjoavat uusitut Kalev Spa sekä Tallink Spa & Conference -hotelli. Hieman persoonallisempaa tunnelmaa kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista tarjoavat Hotel L’Eremitage, Radisson Blu Sky Hotel ja Kreutzwald Hotel Tallinn. Voit tarkistaa kaikki tarjoamamme hotellitristeily+hotellimatkat -sivulta tai pyytää apua asiakapalvelustamme.

Hyvä tietää koronarajoituksista Suomeen saavuttaessa:

Suomeen ulkomailta saapuvien on syytä tutustua etukäteen ohjeisiin terveystarkastuksiin osallistumisesta, tarvittavista todistuksista, mahdollisista koronatesteistä tai karanteeneista.

Kirjaudu FINENTRY-palveluun ja täytä tietosi jo ennen Suomeen paluuta. Näyttämällä FINENTRY-yhteenvetoa puhelimeltasi sujuvoitat maahantuloa!

Yhdistä matkaasi liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteily+hotellimatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää risteily+hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki risteily+hotellimatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin risteily+hotellimatkaan on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily+hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Käytä hyväksesi kätevä pre order -ennakko-ostopalvelu

Kaikilla Pohjolan Matkan Tallinnaan suuntautuvilla ja liittymäkuljetuksen sisältävillä matkoilla matkustajilla on mahdollisuus tehdä ennakko-ostoksia laivan valikoimasta jo menomatkalla. Bussikuljetuksen aikana kuljettaja jakaa matkustajille laivayhtiön toimittamat ennakko-ostokaavakkeet, joista matkustaja voi valita haluamansa tuotteet jo menomatkalla bussissa. Tämän jälkeen laivalle saavuttua ostokset maksetaan mainittuun paikkaan, ja sitten maksetut ostokset toimitetaan omaan bussiin paluupäivänä, jolloin ne annetaan asiakkaalle paluumatkan päättyessä kotipaikkakunnalle. Näin ostoksista ei tarvitse huolehtia matkan aikana eikä niitä tarvitse kantaa mukana, vaan kaikki hoidetaan puolestasi. Kätevää – eikö totta? Tässäkin mielessä bussikuljetus kannattaa.