Risteily+hotellimatkat

Risteily+hotellimatkat yhdistää risteilyn ja hotellit

Huomio! Toistaiseksi risteily+hotellimatkoja ei ole saatavissa johtuen Silja Europan vuokrauksesta Hollantiin.

Risteily+hotellimatka tarjoaa sekä risteilyn riemun että hotellimatkan mukavuudet samassa paketissa.  Tämän matkan pituuden voit valita itse, ja se on erittäin edullinen vaihtoehto turvalliseen naapurimaahamme Viroon. Kun ostat risteily+hotellimatkan kuljetuksin, koko matka on mietitty puolestasi ja kaikki on valmiina lähtöpäivänäsi.

Risteilyn aikana laivalla voi nauttia monipuolisista palveluista: laivasta löytyy sekä buffet- että á la carte -ravintolat, tanssiravintola, disco, useita myymälöitä tax free -ostoksia varten, saunat, kauneudenhoitopalveluita ja kylpyläosasto. Laivamatkalle kannattaa varata ruokailut etukäteen, jolloin myös niiden hinta on edullisempi.

Pohjolan Matkan risteily+hotellimatkat tarjonnasta löytyy eripituisia ja hieman eri sisältöisiä matkoja. Löydä valikoimastamme juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Risteilylaivana matkoissa toimii Silja Europa.

Yö Europalla ja 1 yö Tallinnasssa

Kuva: Visit Tallinn/Kaupo Kalda

Risteily+hotellimatka Europalla mahdollistaa tuplasti koettavaa saman matkan aikana! Koe risteilyn hauskat hetket ensimmäisen illan ja yön aikana ja seuraavana päivänä Tallinnassa on runsaasti aikaa tutustua kaupunkiin, tehdä ostoksia ja nauttia ravintoloiden sekä kahviloiden tunnelmasta. Hotellivalikoimassa useita monentasoisia hotelleja jokaiseen makuun – aina edullisista satamahotelleista ydinkeskustan suosikkikohteisiin. Hotellimajoitukseen sisältyy aina aamiainen. Kuljetuksia tälle minilomalle saatavilla kymmeniltä eri pysäkeiltä ympäri Suomea.

Hotellivalikoimasta löytyy keskustan tuntumasta löytyvät suosikit, Hestia Hotel Europa, Nordic Hotel Forum, Tallink City Hotel ja Original Sokos Hotel Viru. Kylpylähoitoja ja ihanan kylpyläosaston puolestaan tarjoavat uusitut Kalev Spa sekä Tallink Spa & Conference -hotelli. Edullista, mutta viihtyisää majoitusta tarjoaa Tallink Express Hotel sekä Hestia Hotel Seaport.

Yö Europalla ja 2 hemmottelevaa yötä Tallinnassa

Kuva: Pixabay

Tällä matkalla on lupa nauttia! Anna aikaa itsellesi, rentoutumiselle ja hemmottelulle. Viihdy pakettiin sisältyvissä ihanissa hoidoissa, jotka hemmottelevat ja hoitavat niin mieltä kuin kehoa. Hoitojen lomassa voi rentoutua kylpylän sauna- ja allasosastolla. Varaa aikaa siihen mistä eniten nautit! Tallinnan palvelut ja ostosmahdollisuudet ovat helposti saavutettavissasi. Kauniissa Tallinnan kaupungissa riittää nähtävää ja kiertely kaupungin kaduilla ja kujilla välillä kahvilaan ja ostoksille piipahtaen antaa mukavan lisän matkalle. Tallinna on elävä ja jatkuvasti kehittyvä kaupunki ja sen erilaiset tapahtumat ja nähtävyydet avaavat oven lukuisiin mahdollisuuksiin.

Hemmottelupaketin hotellivalikoimasta löytyy Kalev Spa, Tallink Spa & Conference sekä Tallink Express. HUOM! Tallink Express hotellissa majoittuville pakettiin sisältyvät hoidot ja kylpylän palvelut Tallink Spa & Conference Hotellissa.

Yö Europalla ja 3 yötä Pärnussa

Kuva: Eiliki Pukk

Pitkiä, valkeita hiekkarantoja, rantakatu, puistoja, kylpylöitä – kaikkea tätä on ihastuttava Pohjolan Rivieraksikin kutsuttu Pärnu. Pärnu on vuodesta toiseen suosittu lomakohde, eikä syyttä. Varsinkin kesällä erottamaton osa Pärnua on sen puistot ja viheralueet. Pärnun keskustassa sijaitsee 1600-luvulta peräisin oleva kaupungin portti, Tallinnan portti nimeltään. Rantapuisto on suosittu ajanviettopaikka ja sen läheisyydestä löytyy leikkipaikka perheen pienimipien iloksi. Monelle tuttu ja suosittu paikka Pärnussa on sen upea hiekkaranta, joka houkuttelee nauttimaan kesäpäivistä rannalle.

Pärnun hotellivalikoimasta löytyy Spa Tervis, Tervise Paradiis, Viiking Spa ja Hotel Pärnu.

Yhdistä matkaasi liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteily+hotellimatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää risteily+hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki risteily+hotellimatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin risteily+hotellimatkaan on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily+hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.