Avoimet työpaikat

Pohjolan Matka on valtakunnallisesti toimiva perheyritys. Toimintamme kivijalkana ovat linjaliikenne, tilausliikenne sekä matkapalvelut. Vuosittainen liikevaihtomme lähenee 25 miljoonaa ja työllistämme lähes 300 henkilöä kokoaikaisesti. Työskentelemme monipuolisesti koti- ja ulkomaan matkailijoiden parissa. Keskeiset arvomme ovat vastuullinen, ammattitaitoinen, positiivinen sekä kotimainen perheyrittäjä.

Haemme RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKOJA vakinaiseen työsuhteeseen huolto- ja korjaustehtäviin erityisesti Oulussa, Kuusamossa, Kajaanissa, Kokkolassa, Joensuussa, Iisalmessa, Jyväskylässä, ja Vantaalla sijaitseville korjaamoillemme

Huollamme ja korjaamme linja-automme omilla korjaamoillamme ympäri Suomea.

Hakijoilta odotetaan aikaisempaa työkokemusta raskaankaluston korjaustoiminnasta. Eduksi katsotaan linja-autojen tuntemus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä kyky kehittyä ammatissaan. Eduksi katsotaan myös kokemus sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä sekä IT-osaaminen. Kalustomme koostuu pääasiassa Scania ja Volvo-merkkisistä linja-autoista. Linja-autojen tekniikasta johtuen työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja työpäivät erilaisia. Työssä menestymisen tukena käytössäsi on alan parhaat diagnostiikkatyökalut ja huoltotiimin tuki. C-luokan ajokortti on työssä välttämätön, D-luokka plussaa. Huollon työtehtävissä edellytetään suomen kielen osaamista.

Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen – kysy lisää!

Kysy lisää paikoista ja lähetä avoin hakemuksesi sähköpostitse huoltopäällikkö rami.katajisto@pohjolanmatka.fi . Mainitse hakemuksessasi mihin paikkakunnalle haluaisit töihin. Haku voimassa toistaiseksi.

Haemme LINJA-AUTON KULJETTAJIA toimipisteisiimme eri puolelle Suomea

Tarjoamme sekä vakinaisia että tehtyihin työtunteihin perustuvia työsuhteita. Työtehtävät muodostuvat linjavuoroliikenteestä sekä erilaisista tilausajoista. Kokkolassa mukaan tulevat myös kaupunkiliikenne Byssen ajotehtävät. Vantaalle tarvitaan erityisesti tilausajoliikenteen kuljettajia. Loma-aikoina on mahdollista työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

Edellytämme voimassa olevaa D-ajo-oikeutta, linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Arvostamme positiivista asennetta työhön, joustavuutta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Toivomme sujuvan suomen kielen lisäksi asiakaskohtaamisissa kykyä kommunikoida englanniksi ja/tai ruotsiksi (erityisesti Kokkolassa). Ennen työsuhteen tekemistä tarkistamme rikosrekisteriotteen.

Hakemukset Kokkolaan liittyen eija.kangas@pohjolanmatka.fi . Pohjois-Suomen (Lappi, Koillismaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu) osalta hakemukset reijo.suhonen@pohjolanmatka.fi ja Etelä-Suomen (Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, pääkaupunkiseutu) teemu.harmonen@pohjolanmatka.fi . Paikkoja voit hakea toistaiseksi.