Avoimet työpaikat

Pohjolan Matka on valtakunnallisesti toimiva perheyritys. Toimintamme kivijalkana ovat linjaliikenne, tilausliikenne sekä matkapalvelut. Vuosittainen liikevaihtomme lähenee normaaliajassa 25 miljoonaa ja työllistämme lähes 300 henkilöä kokoaikaisesti. Työskentelemme monipuolisesti koti- ja ulkomaan matkailijoiden parissa. Keskeiset arvomme ovat vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus sekä kotimainen perheyrittäjyys.

Tule meille LINJA-AUTONKULJETTAJAKSI Kokkolaan, Ouluun tai Kuusamoon

Tarjoamme sekä vakituisia että tehtyihin työtunteihin perustuvia työsuhteita. Työtehtävät muodostuvat linjavuoroliikenteestä sekä erilaisista tilausajoista. Kokkolassa mukaan tulevat myös kaupunkiliikenne Byssen ajotehtävät. Loma-aikoina on mahdollista työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

Edellytämme voimassa olevaa D-ajo-oikeutta, linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Arvostamme positiivista asennetta työhön, joustavuutta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Toivomme sujuvan suomen kielen lisäksi asiakaskohtaamisissa kykyä kommunikoida englanniksi ja/tai ruotsiksi (erityisesti Kokkolassa). Ennen työsuhteen tekemistä tarkistamme rikosrekisteriotteen.

Hakemukset Kokkolaan liittyen eija.kangas@pohjolanmatka.fi ja Oulun sekä Kuusamon osalta sead.jakupovic@pohjolanmatka.fi . Paikkoja voit hakea toistaiseksi.

Haemme LINJA-AUTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen huolto- ja korjaustehtäviin sekä Iisalmessa että Oulussa sijaitseville korjaamoillemme.

Huollamme ja korjaamme linja-automme omilla korjaamoillamme ympäri Suomea.

Hakijoilta odotetaan aikaisempaa työkokemusta raskaankaluston korjaustoiminnasta. Eduksi katsotaan linja-autojen tuntemus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys, sekä kyky kehittyä ammatissaan. Eduksi katsotaan myös kokemus sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä sekä IT-osaamisen. Kalustomme koostuu pääasiassa Scania ja Volvo-merkkisistä linja-autoista. Linja-autojen tekniikasta johtuen työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja työpäivät erilaisia. Työssä menestymisen tukena käytössäsi on alan parhaat diagnostiikkatyökalut ja huoltotiimin tuki. C-luokan ajokortti on työssä välttämätön, D-luokka plussaa.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse iiro.jarvelainen@pohjolanmatka.fi

Korjaamomme tarvitsee lisävahvistusta bussien kunnossapitoon joko raskaan kaluston ammattilaisesta tai OPPISOPIMUKSELLA oppimaan. Pystymme tarjoamaan paikkoja KOKKOLASSA ja VANTAALLA.

Hakijoilta edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, C-ajokortti välttämätön. Eduksi luetaan kokemus autosähköstä sekä vikadiagnostiikasta sekä D-luokan ajo-oikeus.

Työhön kuuluu perus- ja kausihuoltojen lisäksi kaikenlaiset korjaustoimet, Volvo- ja Scania-kokemus on etu. Työssä edellytetään sujuvaa suomenkielen taitoa sekä kykyä käyttää tietokoneohjelmistoja. 

Hakemukset sähköpostitse johanna.lehtonen@pohjolanmatka.fi