Avoimet työpaikat

Pohjolan Matka on valtakunnallisesti toimiva perheyritys. Toimintamme kivijalkana ovat linjaliikenne, tilausliikenne sekä matkapalvelut. Vuosittainen liikevaihtomme lähenee 25 miljoonaa ja työllistämme lähes 300 henkilöä kokoaikaisesti. Työskentelemme monipuolisesti koti- ja ulkomaan matkailijoiden parissa. Keskeiset arvomme ovat vastuullinen, ammattitaitoinen, positiivinen sekä kotimainen perheyrittäjä.

Haemme HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ ensisijaisesti Ouluun tai Iisalmeen

Huoltopäällikön vastuulla on kalustomme toimivuus, huoltotoiminnan ja hankintojen sekä yhteistyökumppaniverkoston kehittäminen sekä n. 15 hengen huoltotiimin vetäminen. Työ edellyttää jonkin verran liikkumista eri huoltopisteissämme, mutta ensisijaisesti ajattelemme työpisteen sijaitsevan Iisalmessa tai Oulussa.

Haku avoinna 18.10.2023 asti. 

Haemme LINJA-AUTON KULJETTAJIA toimipisteisiimme eri puolelle Suomea

Tarjoamme sekä vakinaisia että tehtyihin työtunteihin perustuvia työsuhteita. Työtehtävät muodostuvat linjavuoroliikenteestä sekä erilaisista tilausajoista. Kokkolassa mukaan tulevat myös kaupunkiliikenne Byssen ajotehtävät. Vantaalle tarvitaan erityisesti tilausajoliikenteen kuljettajia. Loma-aikoina on mahdollista työskennellä myös muissa toimipisteissämme.

Edellytämme voimassa olevaa D-ajo-oikeutta, linja-autonkuljettajan ammattipätevyyttä sekä digikorttia. Arvostamme positiivista asennetta työhön, joustavuutta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa. Toivomme sujuvan suomen kielen lisäksi asiakaskohtaamisissa kykyä kommunikoida englanniksi ja/tai ruotsiksi (erityisesti Kokkolassa). Ennen työsuhteen tekemistä tarkistamme rikosrekisteriotteen.

Hakemukset Kokkolaan liittyen eija.kangas@pohjolanmatka.fi . Pohjois-Suomen (Lappi, Koillismaa, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu) osalta hakemukset reijo.suhonen@pohjolanmatka.fi ja Etelä-Suomen (Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, pääkaupunkiseutu) teemu.harmonen@pohjolanmatka.fi . Paikkoja voit hakea toistaiseksi.

Haemme LINJA-AUTOASENTAJAA vakinaiseen työsuhteeseen huolto- ja korjaustehtäviin erityisesti Oulussa, Kajaanissa, Joensuussa, Iisalmessa, Jyväskylässä ja Vantaalla sijaitseville korjaamoillemme

Huollamme ja korjaamme linja-automme omilla korjaamoillamme ympäri Suomea.

Hakijoilta odotetaan aikaisempaa työkokemusta raskaankaluston korjaustoiminnasta. Eduksi katsotaan linja-autojen tuntemus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys sekä kyky kehittyä ammatissaan. Eduksi katsotaan myös kokemus sähkö-, väylä- ja ilmastointitöistä sekä IT-osaaminen. Kalustomme koostuu pääasiassa Scania ja Volvo-merkkisistä linja-autoista. Linja-autojen tekniikasta johtuen työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja työpäivät erilaisia. Työssä menestymisen tukena käytössäsi on alan parhaat diagnostiikkatyökalut ja huoltotiimin tuki. C-luokan ajokortti on työssä välttämätön, D-luokka plussaa. Huollon työtehtävissä edellytetään suomen kielen osaamista.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse teemu.harmonen@pohjolanmatka.fi .

Korjaamomme tarvitsee lisävahvistusta bussien kunnossapitoon joko raskaan kaluston ammattilaisesta tai OPPISOPIMUKSELLA oppimaan. Pystymme tarjoamaan paikkoja Kokkolassa ja Kuusamossa.

Hakijoilta edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, C-ajokortti välttämätön. Eduksi luetaan kokemus autosähköstä sekä vikadiagnostiikasta sekä D-luokan ajo-oikeus.

Työhön kuuluu perus- ja kausihuoltojen lisäksi kaikenlaiset korjaustoimet, Volvo- ja Scania-kokemus on etu. Työssä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kykyä käyttää tietokoneohjelmistoja. 

Hakemukset sähköpostitse teemu.harmonen@pohjolanmatka.fi .