Busseja moneen lähtöön

Tilausbussit ja bussimatkat moneen lähtöön

Vakituiseen kalustoon kuuluu lähes 300 ajoneuvoa useista eri kokoluokista – meiltä löytyy tilausajobussi jokaisen ryhmän tarpeeseen. 

Bussivalikoimastamme löytyy kokoja useista 66-paikkaisista täysinvarustellusta linja-autoista pienempiin, jopa 10-paikkaisiin minibusseihin sekä lukuisia muita kokovaihtoehtoja tältä väliltä. Ajoneuvoistamme löytyy kokoluokan mukaan mm. seuraavat varusteet: wc, dvd-soitin,  alkolukko, jääkaappi, turvavyöt, säädettävät istuimet, jalkatuet ja kahvinkeitin. Kysy myös wifi-yhteyttä bussiin!  

Kalustostamme löytyy myös muutama erikoisuus – miltä kuulostaisi matka safaribussilla tai löylyttely matkan lomassa saunabussissa? Ota yhteyttä, sillä sopiva tilausbussi löytyy aina meiltä.

Tarkemmat kuvaukset kalustostamme löydät tältä sivulta.

66-paikkaiset bussit

66-paikkaiset bussit ovat kalustomme suurimpia. Kyytiin mahtuu isompikin ryhmä, joten bussi sopii erinomaisesti työpaikan virkistysmatkoille tai vapaa-ajan harrastematkoille. Bussin varusteluihin kuuluvat mm. jääkappi, wc-tilat, ilmastointi ja dvd-soitin.

54-paikkaiset bussit

54-paikkaiset bussit ovat niin sanottuja normaalikokoisia busseja ja tämä kokoluokka on Suomen käytetyimpiä. Perusvarustukseen kuuluvat samat mukavuudet kuin suurempiin busseihin eli jääkaappi, wc-tilat, ilmastointi ja dvd-soitin.

Samasta kokoluokasta löytyy myös esteetön malli, joka on varustettu pyörätuolihissillä. Tämän bussin erikoisvarusteluun kuuluu poikkeuksellisen suuri wc, jonka käyttäminen on mahdollista myös pyörätuolin kanssa. Bussista löytyvät muutoin samat mukavuudet kuin muistakin busseistamme.

16-paikkaiset minibussit

16-paikkainen minibussi sopii pienille ryhmille, joille pelkkä henkilöauto tai kaksi ei enää riitä. Minibussilla pääsee myös ahtaampiin paikkoihin, joinne täysikokoisella bussilla matkustaminen ei ole mahdollista. Varusteluista löytyvät ilmastointi, jääkaappi ja äänentoistolaitteisto.

Myös muutamia tätä pienempiä, esimerkiksi 9-hengelle sopivia malleja löytyy.

Erikoisbussit

Saunabussi on yksi erikoisuuksistamme, joka on tilattavissa pääasiassa Kuusamossa. Saunabussi sopii pienemmälle porukalle, joka haluaa viettää rennon illan.

Erikoisbussivalikoimastamme löytyy myös nostalgisia museobusseja edeltäviltä vuosikymmeniltä. Museobussi onkin hauska vaihtoehto hieman lyhemmille matkoille, kun kaivataan pientä vaihtelua.

Busseja löytyy rajoitetusti myös muista kokoluokista 16-54 hengen väliltä.

Löytyisikö valikoimastamme sopiva bussi tai kaipaatko vielä lisätietoja? Ota yhteyttä ja etsitään ryhmällenne sopiva bussi yhdessä.