Pienelläkin porukalla voi päästä isomman ryhmän edullisella hinnalla reissuun!

Onko sinulla oma, pienempi ryhmä, jonka kanssa haluaisitte reissuun? Kenties kysymyksessä on joku harrastus-, kaveri-, työ- tai järjestöporukka, jonka koko on noin 10-15 henkilöä? Tuntuuko, että näin pienelle ryhmälle omat ryhmämatkat tulevat usein liian kalliiksi? 

Ei hätää, meillä on ratkaisu! Kun sinulla on edellä mainitun kaltainen porukka kasassa ja olette valmiit ottamaan ryhmänne mukaan muitakin innokkaita matkailijoita, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Kehitetään yhdessä meidän ryhmämyynnin ammattilaisten kanssa teidän matkaideasta toimiva matkapaketti. Me keräämme loput matkalle lähtijät laittamalla matkan myyntiin nettisivuillemme. Näin matkassa on jo teistä koostuva pohjaryhmä, johon meidän myyntikanavien kautta saamme toivottavasti lisää väkeä ja näin matka toteutuu varmemmin. 

Teidän pienryhmänne kanssa päätetään matkapäivät, ajankohta ja suunta – tästä muotoutuu mukava kokonaisuus, joka varmasti kiinnostaa myös muita teidän lähtöalueenne mahdollisia matkalaisia. Ota siis heti yhteyttä meihin, kun pienikin innostus ryhmämatkaan syntyy keskuudessanne! 

Matkat voivat suuntautua kiinnostuksen kohteen mukaan teatteriin, messuille, tapahtumiin tai muihin kiinnostaviin kohteisiin kotimaassa tai ulkomailla. Ryhmämyyntimme osaa auttaa ja neuvoa esimerkiksi siinä, mitä kaikkea pakettiin kannattaa sisällyttää ja mikä on valittuun kohteeseen ihanteellinen matkan kesto.  

Ideoita ja vinkkejä saat myös ehdotuksia ryhmämatkoiksi sivulta.