Bryssel-Brugge

Brugge Belgia

Bryssel, Belgian pääkaupunki, on paljon muutakin kuin koko EU:n hallinnollinen keskus. Sieltä löytyy nähtävää ja elämyksiä aina kulttuurista ja taiteesta hyvään ruokaan ja juomaan. Bryssel, kuten muukin Belgia, on erityisen tunnettu suklaasta, oluesta ja sarjakuvista. Belgian keskiaikainen helmi, Brygge ja sen vanhan keskusta on säilyttänyt lähes täysin keskiaikaisen ilmeensä. Kiltarakennukset, kanavat ja kivisillat ovat kuin satukirjasta.

Ryhmämatkalle Belgiaan

Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin – on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä. Pohjolan Matkan ryhmämatkat voidaan toteuttaa joko lentomatkana tai bussimatkana – riippuen ryhmästä ja matkakohteesta.

Tämä matka toteutetaan sekä tilausajobussilla että lentäen, ja sen suosituskesto on 4 pv. Matkan tarkempi ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Belgian pääkaupunki Bryssel tarjoaa lukemattomia kuuluisia nähtävyyksiä, kuten Atomium, Kuninkaallinen Palatsi, Grand Place pääaukio, EU-rakennukset ja Manneken Pis -veistoksen.

Noin 100 km päässä Brysselistä sijaitseva Brygge tunnetaan puolestaan Belgian keskiaikasena helmenä. Opastetulla kävelykierroksella nähdään parhaiten kaupungin historiallinen keskusta. Kaupunki kuuluu Unescon maailmaperintökohteisiin ja sen sydän on Grote Markt -aukio, jossa viihdytään kahviloissa ja ravintoloissa. Kaupunki on täynnä silmää hivelevän kauniita kanavia. Täällä on mahdollisuus lähteä kanavaristeilylle.

Vastuullisesti ryhmämatkalle

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.