Kiviä taskussa teatterimatka Seinäjoki 2 pv

Kiviä taskussa
Kuva © Tapio Vanhatalo

Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämä Kiviä taskussa on ilmiö suomalaisella teatterikentällä. Suomen pitkäikäisimmäksi teatteriesitykseksi tituleerattu kahden miehen esitys sai ensi-iltansa vuonna 2002 ja on siitä asti esittänyt loppuunmyydyille saleille. Rakastettu Helsingin kaupunginteatterin vierailuesitys saapuu Seinäjoen kaupunginteatteriin muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie (Suosalo) ja Jake (Nuojua) menevät avustajiksi Irlannin maaseudulla kuvattavaan amerikkalaiseen elokuvaan ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Kaksikko vaihtaa lennossa roolista toiseen näytellen viittätoista eri roolia ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Matkaohjelma
1. matkapäivä
Liittymäkuljetus Seinäjoelle, jonne saapuminen n. klo 15.00. Majoittuminen Original Sokos Hotel Vaakuna. Hotellilla on aikaa rentoutua ja valmistautua musikaaliesitykseen. Omatoiminen siirtyminen teatterille (matkaa n. 300 m). Kiviä taskussa esitetään Seinäjoen kaupunginteatterissa ja esitys alkaa klo 19.00. Esityksen päätyttyä paluu hotellille omatoimisesti.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Klo 10.00 lähtö hotellilta opastetulle Seinäjoen kaupunkikiertoajelulle. Kierroksella kuullaan Seinäjoen historiasta sekä siitä, miten Alvar Aalto on vaikuttanut kaupungissa. Kierroksen kesto n. 1,5 h, jonka jälkeen paluu lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy

  • bussikuljetus valitulta paikkakunnalta Pohjolan Matkan bussilla
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiainen hotellissa
  • Kiviä taskussa teatterilippu
  • opastettu kaupunkikiertoajelu

Valmis matkapaketti 2.-3.5.2022