Patikkamatka Wienin lähialpeille

Wiener Alpen touristoffice/FranzZwickl

Tällä matkalla yhdistyvät patikointi ja kulttuuri. Koe upeat alppimaisemat Wienin lähialpeilla sekä katsele linnoja, puutarhoja sekä luostareita.

Ryhmämatkalle Itävallan Alpeille

Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin – on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä. Pohjolan Matkan ryhmämatkat voidaan toteuttaa joko lentomatkana tai bussimatkana – riippuen ryhmästä ja matkakohteesta.

Tämä matka toteutetaan lentäen, ja sen suosituskesto on 6-7 pv. Matkan tarkempi ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Baden Bei Wien kylpyläkaupunki, jossa niin Keisari Franz II kuin menoettunnetut säveltäjät kuten Mozart, Schubert sekä Beethoven viettivät kesälomiaan. Täältä löytyy myös talo, jossa Beethovenin 9. sinfonia syntyi. Vierailu upeassa Rosarium ruusupuistossa. Heiligenkreuzinssa sijatisee keskiaikainen luostari, joka on edelleen toiminnassa. Täällä elää n. 80 munkkia. Sommeralm-Teichalm on euroopan suurin yhteinäinen alppiniittyalue. ”Valloitettavissa” Hochlantsch-vuori sekä Rax-vuori, josta osa matkasta kuljetaan köysiradalla. Wienerwaldin metsien huiput nousevat Wienin kaupunkialueella n. 500 m korkeuteen saakka ja kukkuloiden alarinteillä on n. 700 h viiniviljelyksiä. Patikoida voi metsäalueella ja viiniviljelysten halki sekä ihastella maisemia alas Tonavalle ja kaupunkiin. Upea keisarinna Maria Theresia kesäasuntona toiminut Schlosshofin barokkiaikanen linna sijaitsee n. 50 km matkan päässä Wienistä, lähellä Itävallan ja Slovakian rajaa. 

Vastuullisesti ryhmämatkalle

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.