Tietoa ja toimintaa – leirikoulu Tampereelle

Kuva: Särkänniemi

Tampere tarjoaa mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille luokkaretkeläisille. Kaupungista löytyy niin koululaisille sopivaa kulttuuria, oppimiskohteita kuin huvitteluakin. Tampere on mukavasti keskeisellä paikalla Suomessa – kätevän matkan päästä kaikesta. Tampereella voi matkaan sisällyttää esimerkiksi:

 • kaupunkikiertoajelun, jonka aikana nähdään esimerkiksi Pispalan alue, Näsinneula, Finlaysonin alue, Tallipiha, Tampereen tuomiokirkko, Tampere-talo ja Metso-kirjasto
  • tutustumisen museokeskus Vapriikkiin, joka on monipuolinen museokeskus Tammerkosken rannalla ja tarjoaa nähtävää ja koettavaa kaiken ikäisille. Ohjelmistossa on vaihtuvia näyttelyitä ja Vapriikista löytyvät myös Suomen Jääkiekkomuseo, Tampereen luonnontieteellinen museo, Postimuseo, Suomen Pelimuseo, Pirkanmaan maakuntamuseo ja Mediamuseo Rupriikki. 
  • vierailun Särkänniemen elämyskeskukseen, johon kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula. Alueelta löytyy myös Tampereen kaupungin hallinnoima Sara Hildénin taidemuseo.
  • shoppailuhetken Lempäälän Ideaparkissa

   Tarjoamme myös tilausajokuljetukset kaikenkokoisille ryhmille retkille lähelle ja kauas. Meiltä löytyy sopiva menopeli olipa ryhmässä sitten 10 tai 60 matkustajaa. Lue lisää tilausajopalveluista tästä.

  Vastuullisesti ryhmämatkalle

  Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.