Kartanoiden Baltia

Baltiasta lukemattomia hyvin säilyneitä linnoja ja kartanoita upeine puutarhoineen. Tällä matkalla päästään kurkistamaan Baltian upeisiin kartanoihin.

Ryhmämatkalle Baltian kartanoihin

Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin – on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä. Pohjolan Matkan ryhmämatkat voidaan toteuttaa joko lentomatkana tai bussimatkana – riippuen ryhmästä ja matkakohteesta.

Tämä matka toteutetaan Pohjolan Matkan tilausajobussilla, ja sen suosituskesto on 5 pv. Matkan tarkempi ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Pohjois-Latviassa sijaitsee kaunis Diklin kartano. Komea kartanokokonaisuus on rakennettu englantilais-goottilaistyyliin 1800–luvun lopulla. Nykyinen päärakennus valmistui v.1896. Kartanon puistossa järjestettiin latvialaisten ensimmäiset laulujuhlat ja teatteriesitykset. Talon ylpeytenä pidetään erityylisiä ja -kokoisia uuneja ja takkoja.

Siguldaa kutsutaan Latvian Sveitsiksi kauniiden maisemien vuoksi. Vuonna 1848 rakennettussa Krimuldan kartanossa valmistetaan hyviä viinejä, likööriä ja calvadosta. Täällä on mahdollista järjestää viinimaistiaiset.

Turaidan linna valmistui vuonna 1207 ja on vanhimpia Baltiassa. Joko tunnet romanttisen rakkaustarinan Turaidan Ruususta?

Jelgavan linna on kuulunut Kuurinmaan herttualle ja sen puistossa voi ihailla tätä kaunista rakennusta ulkopäin.

Rundalen palatsia on kutsuttu myös pienois Versailleksi. Linnan arkkitehti on suunnitellut myös Talvipalatsin Pietarissa. Barokkityylinen linna rakennettiin Kuurinmaan herttuan Ernst Johann Bironin kesäresidenssiksi 1700-luvulla.

Vastuullisesti ryhmämatkalle

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.