Panimokierros oluen ystäville

Kuva: Sori Brewerey soribrewing.com

Oluen valmistuksen salat tutuiksi! Matkalla pääset kurkistamaan peräti viiden eri panimon toimintaan Tallinnassa ja Tartossa. Miten suomalaiset ovat päätyneet osaksi Viron pienpanimotoimintaa? Eroaako vanhin ja suurin juomien valmistaja jotenkin uudempien tulokkaiden joukossa? Panimoiden osaava henkilökunta johdattaa kuulijan oluen valmistuksen saloihin tarinoiden ja panimokierrosten lomassa. Totta kai kierrokseen kuuluu osana myös maistiaiset.

Ryhmämatka Viron panimoille

Pohjolan Matkan ammattilaisilla – niin kuljettajilla kuin ryhmämyynnin asiantuntijoillakin – on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä. Pohjolan Matkan ryhmämatkat voidaan toteuttaa joko lentomatkana tai bussimatkana – riippuen ryhmästä ja matkakohteesta.

Tämä matka toteutetaan Pohjolan Matkan tilausajobussilla, ja sen suosituskesto on 3-4 pv. Matkan tarkempi ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Tallinnan satama-alueella sijatsevassa Kochi Aidad panimoravintolassa voi aamiaisen lomassa kuulla panimon toiminnasta ja maistella panimon tuotteita. Põhjalan panimo Noblessnerin alueella, jonka oluet ovat hyvin erityylisiä, tunnetuimpia ovat portterit ja tammitynnyreissä kypsyneet ja virolaisilla metsän antimilla pannut oluet. Kahden suomalaisen miehen perustamassa Sorin panimossa selviää, minkälainen matka heillä on ollut Tampereen Sorista Tallinnan Sõjamäelle. Tartossa mahdollisuus tutustua A. Le Coqin panimoon, joka on vanhin ja suurin juomien valmistaja Virossa. Vuonna 2016 avatun Pühasten panimon valikoima on laaja, aina lagerista aleihin ja portereista Ipoihin. Panimon jokaisella tuotteella on paikallisen taitelijan tekemä, upea etiketti.

Vastuullisesti ryhmämatkalle

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.