Lupa yllättyä – sokkomatka kotimaahan!

Mitäpä jos antaisin Pohjolan Matkan ryhmämyynnin asiantuntijallesi vapaat kädet suunnitella sinulle ja ryhmällesi päivämatka kotimaahan, josta ette tietäisi etukäteen muuta kuin lähtöajan ja -paikan – ehkä pieniä vihjeitä mukaan otettavista matkatavaroista? Nämä niin kutsutut sokkomatkat ovat tänä päivänä erittäin suosittuja ja niitä tehdään ryhmille laidasta laitaan. Poikkeuksetta voidaan sanoa, että matkat ovat olleet onnistuneita ja täyttäneet ne odotukset, joita asiakkaalla oli ennen lähtöä. Jännitys, uuden odotus, ennalta-arvaamattomuus ja tieto kuitenkin laadusta ja turvallisuudesta ovat tämän matkan valttikortteja. Mitäpä te tuumaatte – josko bussin keula on suunnattuna Kokkolan Tankarin majakkasaarelle tai Tuusulan rantatien kohteisiin? Uskallatteko kokeilla?

Vastuullisesti ryhmämatkalla!

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.