Vancouver – hämmästyttävä luonto ja monimuotoinen kulttuuri

Kanadan länsirannikolla sijaitseva Vancouver on yksi maan suurimmista kaupungeista ja kiehtova kaupunkikohde. Kiinnostavien nähtävyyksien ja herkullisten ravintoloiden lisäksi, lomaan on helppo yhdistää Kanadan upea luonto, sillä lähellä Vancouveria on useita luontokohteita, joissa voi vierailla loman aikana.

Ryhmämatkalle Vancouveriin

Pohjolan Matkan ammattilaisilla, ryhmämyynnin asiantuntijoilla, on paljon ideoita ja niin sanottua hiljaista tietoa kohteista ja reittivalinnoista. Tässä ehdotuksemme tämän ryhmämatkan sisällöstä.

Matkan pituus, ohjelma, käyntikohteet, majoitukset ja ruokailut suunnitellaan ryhmän toiveiden mukaisesti.

Vancouver tunnetaan yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Sitä rajaa Tyynimeri, Fraser-joki, Burrard Inlet vuono, sekä rannikkovuoret Coast Mountains. Kaupunkia ympäröivät lumihuippuiset, metsäiset vuoret, jotka laskeutuvat kilometrien pituisiin hiekkarantoihin. Upeaa luonnonkaunista taustaa vasten löytyy vehreitä puistoja, hienostuneita ravintoloita ja eloisia, maanläheisiä panimopubeja.

Kaupunkikierros perehdyttää kaupungin nähtävyyksiin

Kaupunkikierroksella tutustutaan Vancouveriin ja sen suosituimpiin nähtävyyksiin, kuten Granville Island, Gastown ja Stanley Park, joka on Vancouverin suurin ja vanhin puisto. Keskustassa sijaitsevalta suurelta puistoalueelta löytyy mm. Vancouver Aquarium, hiekkarantoja ja leikkialueita lapsille. Kierroksella nähdään toteemipaaluja, kuljetaan ruokakojuissa ja gallerioissa, sekä ihastellaan upeita kaupunkinäkymiä näköalapaikoilta kuten Prospect Point. Ajomatkan aikana kuullaan kiehtovia tarinoita Vancouverista ja opitaan kaupungin historiasta, arkkitehtuurista ja kulttuurista.

Vancouverin modernin keskustan alueella sijaitsee mm. kuuluisa ostoskatu Robson Street, sekä mahtavat 360° näkymät kaupunkiin tarjoava näköalatasanne Vancouver Lookout. Lähistöllä ovat myös energisestä ravintolaelämästä tunnettu Chinatown, sekä historiallinen Yaletown, jossa on runsaasti kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja yökerhoja. Kiinnostavia nähtävyyksiä ovat myös Vancouverin historiasta kertova Museum of Vancouver, sekä tiedekeskus Science World, jotka sijaitsevat hieman keskustan ulkopuolella.

Kaupungista käsin on helppo lähteä vaikkapa laskettelemaan, patikoimaan tai veneretkelle katsomaan paikallista miekkavalaiden laumaa.

Jos lomaan on mahdollista sisällyttää jääkiekko-ottelu, niin sitä ei kannata jättää väliin, sillä Kanada kuuluu jääkiekon suurmaihin ja he ovat tunnetusti jääkiekkoa rakastava kansa. Huikea tunnelma otteluissa on taattu. NHL-liiga joukkueen, Vancouver Canucks’n kotiareena on Rogers Arena.

Vancouveriin pääsee lentäen 1 pysähdyksellä mm. Finnairilla, Lufthansalla, sekä Iceland Airlinesilla, jonka lentoihin voi halutessaan yhdistää myös pidemmän pysähdyksen Islannissa meno- tai paluumatkalla. Kysy ryhmätarjousta myös muihin Kanadan ja Pohjois-Amerikan kohteisiin.

Vastuullisesti ryhmämatkalle!

Meillä Pohjolan Matkassa kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullisuus, ammattitaitoisuus, positiivisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Vastuullisuuteen olemme erityisesti panostaneet, ja tämä on huomioitu myös laajemmin. Tutustu tarkemmin täältä.

Kun matkakuume kutittelee, kannattaa pakata laukku ja nousta bussiin, laivaan tai lentokoneeseen. Pohjolan Matkan rautaiset ammattilaiset ja pitkä kokemuksemme varmistavat onnistuneen matkan niin isolle kuin pienellekin porukalle. Anna meidän huolehtia matkajärjestelyistä puolestanne.