Makumatka Tallinnaan

Baltia Kaupungit Kotimaa
Ruoka on mitä herkullisin syy matkustaa lahden toiselle puolelle. Tallinnaan houkuttelevat erityisesti monipuolinen ravintolavalikoima sekä hintataso – ruokaelämyksiä on tarjolla murto-osalla kotimaan hinnoista.

Pohjolan Matka

Fiinisti kaikilla herkuilla

180° by Matthias Diether
Noblessnerin satamassa sijaitseva ravintola on Michelin-tähdelläkin palkitun Matthias Dietherin luomus: ruokaa puhtaimmillaan ja avokeittiössä valmistettuna. Kolmetuntinen 180°:n maistelumenun ja siihen yhdistettyjen viinien kera hipoo täydellistä ruokaelämystä.


Ravintola Ö

Illallinen Ravintola Ö:ssä on kuin visuaalinen esitys; ruokailu aloitetaan kirjaimellisesti annoksen ihastelulla. Makunautinnot on koottu pohjoismaisen keittiön parhaimmasta annista, paikallisten pientuottajien raaka-aineita hyödyntäen. Ravintola Ö modernisoi vanhoja klassikoita ja lisää mukaan ripauksen huumoria.

Lisää fine diningia
> Ravintola NOA
> Ravintola Juur

Pohjolan Matka

Virolaista ja aitoa

Rataskaevu 16
Aitoihin virolaisiin makuelämyksiin menunsa rakentanut Rataskaevu 16 nauttii sekä paikallisten että matkailijoiden suurta suosiota. Lämmin palvelu on iso osa ravintolan viehätystä. Täydellinen paikka pitkän kaavan ruokailulle hyvien viinien kera.


Farm

Vanhan kaupungin ytimessä sijaitsevassa ravintolassa nautitaan virolaista perinneruokaa modernilla otteella ja hyvän viinilistan tarjoamin makuelämyksin. Ruoka on herkullista, mutta ravintolan porvarillisajan maatilamiljöö on huikea!

Kokeile myös:
> Kaks Kokka
> Olde Hansa

Pohjolan Matkan uutuusmatkalla pääset upealle makumatkalle!


The Table – elämyksellinen illalliskokemus Tallinnassa 3 pv
Lähtöpäivät 19.3. ja 5.5.2020

Ravintola Amarillon The Table -pöydän ääressä kahdeksan ruokailijaa kohtaa toisensa yhden illan aikana – olivatpa he sitten tuttavia tai täysin vieraita. Yhdessä nautitaan keittiömestarin laatima kolmen ruokalajin yllätysmenu, jonka seuraksi tarjoillaan maistuvia cocktaileja ja erilaisia viinejä. Koko juhla-ateria on tarkoitettu jaettavaksi pöytäseurueen kesken. Iloisesta illanviettotunnelmasta huolehtii leppoisa Entertainer, joka pitää huolen siitä, että illanviettäjien illassa on sopiva annos viihdettä ja elämyksiä aina ensimmäisistä drinkeistä illan loppuun saakka.


Vegestä virtaa lomaan

Vegan Restorang V
Ihanan tunnelmallinen ravintola hurmaa värikkäillä ja maistuvilla 100 %:sti vegaaneilla annoksillaan – myös lihaan tottuneet. Annoksiin sopivat viini- ja olutvalinnat kruunaavat käynnin. Vegan Restorang V on Tallinnan ensimmäinen vegaaniravintola.

Kokeile myös

> Kohvik Inspiratsioon: herkullista kasvisruokaa monesta eri kulmasta
> Purée: terveysbaari, josta saa smoothieita, salaatteja, leivoksia ja lounasta

Viininystävän vierailukohde: Gloria Veinikelder Restoran
Vanhan kaupungin muurien sisään piilotettu tunnelmallinen viinikellari ja ravintola kätkee sisälleen Pohjoismaiden suurimman viinivalikoiman.

Jos mielit juuri tiettyyn ravintolaan, muista pöytävaraus!

Teksti: Riikka Haaksiala/Matkalle! 1/2020