Lähtisitkö jouluksi reissuun?

Baltia Eurooppa Kaupungit Kotimaa Pohjoismaat
Joulukiireet, suursiivous ja ruoanlaittostressi... vaiko sittenkin ihanan rentouttava loma kaikkien palveluiden äärellä, taianomaisissa joulumaisemissa. Ja mikä parasta – ei tarvitse matkustaa kauas! Joulumatkamme hemmottelevat sinua ja perhettäsi tunnelmallisissa maisemissa niin kotimaassa kuin Viron puolellakin.

Kartanojoulu

Viettäisitkö ylellisen joulun Porvoossa, Haikon Kartanon kauniissa miljöössä? Kylpylähotellin upeat jouluherkut ja ohjelmisto takaavat mieleenpainuvan juhlan perinteisen joulun ystäville. Kartanojoulun kaikilla herkuilla tarjoilee myös Vihulan kartanomatka. Upeasti entisöity 1500-luvun kartano sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta itään, kauniissa Lahemaan kansallispuistossa. Täällä voi nauttia EcoSpa-kylpylän hoidoista, rekiajelusta ja mitä herkullisimmista jouluruoista. Vihulan kartanojoulu tarjoilee rauhaa ja elämyksiä kaikille aisteille

Upea Haikko loistossaan talvella.

Pohjolan Matka

Joulun pyhät merellä

Joulun voi viettää myös merellä. Hyppää matkaamme ja vietä kaksi iltaa laivalla rentoutuen ja nauttien jouluisesta tunnelmasta ja herkullisista joulupöydistä. Viihdetarjonnasta laivalla vastaa mm. 2017 Tangokuningatar Aino Niemi. Menossa on mukana tietenkin myös itse joulupukki, joka käy ilahduttamassa pikkuväkeä. Samalla reissulla ehtii myös tutustumaan Tallinnan Vanhankaupungin tunnelmalliseen joulutoriin. Tallinnan joulumaailmaan voi uppoutua myös pidemmän kaavan mukaan. Voit valita joko neljän tai viiden päivän joulumatkan Tallinnaan – ja ehdit nauttia aidosta, keskiaikaa huokuvasta joulutunnelmasta ja maistuvista paikallisherkuista ilman kiireen tuntua. Käy myös ihastelemassa vanhankaupungin kynttilä- ja valoloistoa, joka on todellakin näkemisen arvoinen.

Tartto tarjoilee kulttuurintäyteisen joulun

Joulumatka Tarttoon tarjoilee virkistävää vaihtelua. Tartto muuntautuu joka vuosi jo ennen joulua taianomaiseksi satukaupungiksi, joka pitää sisällään erilaisia konsertteja ja esityksiä, työpajoja, joulutoreja ja esteettisiä elämyksiä. Tartton kulttuurielämä on rikasta myös joulun aikaan. Ravintolatarjontakin on varsin maukas ja hintataso edullinen. Joulumatkamme Tarttoon sisältää myös opastetun retken Peipsin rannikolle ja Alatskiven linnaan, joka on yksi Viron kauneimpia kartanorakennuksia. Halutessasi voit vain nauttia joulurauhasta kauniissa maisemissa ja keskittyä itsesi hemmotteluun Dorpat-hotellin terveys- ja hyvinvointikylpylässä.

Viron joulutoreilla on tunnelmaa.

Pohjolan Matka

Kylpylälomalla nautitaan olosta

Joululoma on erinomainen tilaisuus itsestään huolehtimiseen. Viron kylpylät kutsuvatkin suomalaisia joulun viettoon vuodesta toiseen. Ehkäpä kylpyläloma Tallinnassa, Rakveressa, Pärnussa tai Kuressaaressa voisi olla juuri sinua varten. Joulun kylpylälomia löytyy moneen makuun ja tarpeeseen. Lähdetpä sitten viiden tai yhdeksän päivän lomalle, niin kylpylälomassa parasta on täydellinen irtiotto arjesta, hyvinvointia ylläpitävät palvelut ja hetkestä nauttiminen. Kylpylälomalla voi vain nauttia terveyttä edistävistä palveluista, valmiista joulupöydistä sekä lämpöisestä joulutunnelmasta kaukana kiireistä. Toki kaiken rentoutumisen keskellä ehtii tutustumaan myös kylpyläkaupungin nähtävyyksiin ja elämänmenoon.

Joulun ei tarvitse olla aina perinteistä puurtamista, vaan sen voi viettää myös rauhallisesti nautiskellen – joulumatkalla tietenkin!

Lue lisää joulumatkoistamme tästä.

TEKSTI: Hanna Siekkinen