Suomen mukavimmat matkamuistot nyt ja tulevaisuudessa

Pohjolan Matka. Lähdetään reissuun!

Matkustaminen on arkea, mutta se on myös juhlaa. Lupaamme, että matkaa tehdään aina hyvässä seurassa ja bussimatkoja siivittävät ikkunoiden takana vaihtuvat vuodenajat ja monimuotoiset maisemat.

Tilausajoa ryhmälle kysyessäsi voit samalla varata myös muut matkallasi tarvittavat palvelut, kuten majoitukset, laivaliput, ruokailut, pääsyliput, opastukset tai vaikkapa viisumipalvelut.

Räätälöidyt ryhmämatkat ovat parasta osaamistamme. Ammattitaitoiset ryhmämyyjämme suunnittelevat ryhmällesi mielenkiintoisen ja toimivan matkaohjelman minne tahansa - sinne itse valitsemaanne kohteeseen tai johonkin aivan muualle. Kysy rohkeasti koko pakettia meiltä!

Osta liput - Hae aikataulut

Syötäthän lähtöpaikan ja määränpään.

Suosittelemme sinulle

Pohjolan Matkalla on nyt Sustainable Travel Finland -merkki!

Tutustu kestävän matkailun ohjelmaan ja vastuullisuuteemme!

Tutustu

Maaliskuussa risteilyhinnat karkaavat kauas ulapalle!

Valikoidut lähdöt 22 h -risteilylle Victorialla Helsingistä Tallinnaan -20 eur/hlö koodilla MAALISKUU. Matkat liittymäkuljetuksin. Lue lisää!

Tutustu

Sisäpiiri kutsuu Pärnuun 22.-25.4.2024

Tule sisäpiiriläistemme iloiseen joukkoon nauttimaan keväisestä Pärnusta. Mukaan pääset alkaen Oulu, Kajaani ja Joensuu.

Tutustu

Turvallisesti maanteille

Bussi edestä

Pikku porukalla kokousmatkalle vai seminaariin kymmenen bussin voimin?

Meiltä löytyy ratkaisu isoihin ja pieniin kulkemistarpeisiin yhdellä yhteydenotolla.

Miksi juuri Pohjolan Matka?

Päällimmäisenä kaikkea tekemistämme ohjaavat arvomme, eli vastuullinen, ammattitaitoinen, positiivinen, kotimainen perheyrittäjyys. Näiden lisäksi olemme listanneet viisi syytä, miksi kannattaa valita juuri Pohjolan Matka.