Bysse – Kokkolan kaupunkiliikenne

Kokkolan kaupunkiliikenteen bussiaikataulut

Bussien seuranta reaaliajassa

Voit seurata bussien reaaliaikaista sijaintia alla olevalta kartalta tai avata kartan omalle välilehdelleen.

Lipputuotteet

  • kaupunkilippu 30 päivää aikuiset 60 €, alennusryhmäläiset (12-15 -vuotiaat lapset/nuoret, opiskelijat ja eläkeläiset) 50 € ja lapset 7-11 -vuotta 35 €
  • kertalippu aikuinen 3,50 € ja alennusryhmäläiset 2,50 €
  • arvolippu ladatulla tuotteella 2,50 €
  • kertalippu ja kaupunkilippu mobiilina 1.1.21 alkaen
  • Matkahuollon lipputuotteet yleisesti 

Huom! Maksutta alle 7-vuotiaat lapset (lipun ostaneen seurassa), sotaveteraanit ja lastenvaunujen, rollaattorin tai pyörätuolin kanssa matkustavat sekä henkilökohtaiset avustajat (avustajakortti).

Vuorotarjonta

Käytössä on yhteensä viisi runkolinjaa ja neljä perusyhteyttä. Runkolinjat kattavat keskusta-alueen ja kaupunginosien välisen liikenteen, ja perusyhteydet täydentävät liikkumista keskusta-alueen ulkopuolelta. Linja-autoasema toimii kaikkien vuorojen solmu- ja vaihtopysäkkinä.

Runkolinjat (ajetaan kouluvuoden aikana ma-pe)

RL1 Kaustari+Heinolankaari
Reitti kulkee linja-autoaseman ja Kaustarin välillä. Pysäkkejä on muun muassa Heinolankaaressa. Reitti mahdollistaa muun muassa asioinnin Heinolankaaren liikkeissä. Kaustarista on myös suorayhteys Kiviniityn ja Donnerskan väistötilojen läheisyyteen.

RL2 Rödsö – Rytimäki
Reitti kulkee linja-autoaseman ja Rödsön välillä.Tällä reitillä pysäkkejä on mm. Puntuksessa ja Rytimäellä. Rödsöstä ja Rytimäeltä on nyt myös yhteys Mariankadulle Keskussairaalaan, Donnerskan väistötiloihin ja Kiviniittyyn.

RL3 Halkokari
Halkokarin reitti kulkee linja-autoasemalta kampusalueelle, Pensarinmäkeen, Kaarlelankadulle ja Halkokarintielle. Pysäkkejä on muun muassa VesiVeijarin ja Jäähallin edustalla.  Vuoro käy Rytimäellä.

RL4 Meritulli+Isokylä
Uusi Meritullin reitti liikennöidään keskustasta Kiviniityn ja sairaala-alueen kautta Meripuiston tuntumaan. Reitillä pääsee niin asuntomessualueelle kuin Kiviniityn koululle ja Soiten palvelujen äärelle. Reitti jatkaa Matkahuollosta Isokylään ja Nynäsiin.

RL5 Ykspihlaja – Koivuhaka
Reitti kulkee keskustasta Energiatien ja Mesilän kautta Koivuhakaan ja edelleen Ykspihlajaan. Reitti ajetaan Matkahuollosta torin kautta Mariankadulle.

Perusyhteydet (ajetaan koulupäivisin)

PY16 Bodö liikennöi välillä keskusta – Öja.

PY17 Vitikka – Vitsari – Kirilahti liikennöi keskustasta aina Vessintielle, Rimmiin ja Linnusperään saakka. Yhteys palvelee myös Jokilaakson koulun oppilasliikennettä

PY18 Kotkamaa yhdistää keskustan ja Kotkamaan alueen.

PY19 Sokoja kulkee keskustasta Sokojaan.
 

Yhteystiedot

Lisätiedot liikenteestä puhelimitse 0201 303 565 tai 0201 303 567 sekä sähköpostilla eija.kangas@pohjolanmatka.fi. Vastuullinen liikennöitsijä Pohjolan Matka/Antti Kangas Oy.

Aikataulut

Vuorot ajetaan 9.8.-5.6.2022 välisenä aikana. Huomio! Tarkemmat reitit pysäkkeineen valitsemallesi reitille löydät Matkahuollon reittioppaasta.