Kokkolan kaupunkiliikenne

Kokkolan kaupunkiliikenne

Voit seurata bussien reaaliaikaista sijaintia alla olevalta kartalta tai avata kartan omalle välilehdelleen.

Lipputuotteet

  • kaupunkilippu 30 päivää aikuiset 60 €, alennusryhmäläiset (12-15 -vuotiaat lapset/nuoret, opiskelijat ja eläkeläiset) 50 € ja lapset 7-11 -vuotta 35 €
  • kertalippu aikuinen 3,50 € ja alennusryhmäläiset 2,50 €
  • arvolippu ladatulla tuotteella 2,50 €
  • kertalippu ja kausilippu mobiilina 1.1.21 alkaen
  • Matkahuollon lipputuotteet yleisesti 

Vuorotarjonta 12.8. alkaen

Elokuusta alkaen käytössä on yhteensä viisi runkolinjaa ja neljä perusyhteyttä. Runkolinjat kattavat keskusta-alueen ja kaupunginosien välisen liikenteen, ja perusyhteydet täydentävät liikkumista keskusta-alueen ulkopuolelta. Linja-autoasema toimii kaikkien vuorojen solmu- ja vaihtopysäkkinä.

Runkolinjat

RL1 Kaustari+Heinolankaari
Reitti kulkee linja-autoaseman ja Kaustarin välillä. Pysäkkejä on muun muassa Heinolankaaressa. Reitti mahdollistaa muun muassa asioinnin Heinolankaaren liikkeissä.

RL2 Rödsö – Rytimäki
Reitti kulkee linja-autoaseman ja Rödsön välillä.Tällä reitillä pysäkkejä on mm. Puntuksessa ja Rytimäellä.

RL3 Halkokari
Halkokarin reitti kulkee linja-autoasemalta kampusalueelle, Pensarinmäkeen, Kaarlelankadulle ja Halkokarintielle. Pysäkkejä on muun muassa VesiVeijarin ja Jäähallin edustalla.  Vuoro käy Rytimäellä.

RL4 Meritulli+Isokylä
Uusi Meritullin reitti liikennöidään keskustasta Kiviniityn ja sairaala-alueen kautta Meripuiston tuntumaan. Reitillä pääsee niin asuntomessualueelle kuin Kiviniityn koululle ja Soiten palvelujen äärelle. Reitti jatkaa Matkahuollosta Isokylään ja Nynäsiin.

RL5 Ykspihlaja – Koivuhaka
Reitti kulkee keskustasta Energiatien ja Mesilän kautta Koivuhakaan ja edelleen Ykspihlajaan. Reitti ajetaan Matkahuollosta torin kautta Mariankadulle.

Perusyhteydet

PY16 Bodö liikennöi välillä keskusta – Öja.

PY17 Vitikka – Vitsari – Kivilahti liikennöi keskustasta aina Vessintielle, Rimmiin ja Linnusperään saakka. Yhteys palvelee myös Jokilaakson koulun oppilasliikennettä.

PY18 Kotkamaa yhdistää keskustan ja Kotkamaan alueen.

PY19 Sokoja kulkee keskustasta Sokojaan.
 

Yhteystiedot

Lisätiedot liikenteestä puhelimitse 0201 303 565 tai 0201 303 567 sekä sähköpostilla bussit.kokkola@pohjolanmatka.fi. Vastuullinen liikennöitsijä Pohjolan Matka/Antti Kangas Oy.

Aikataulut