Teemamatkat

Mikä on teemamatka?

Teemamatkoistamme löydät matkat, joissa on ohjelmallista sisältöä. Täältä löydät kattavan annoksen Suomeen ja Pohjoismaihin suuntautuvia kiertomatkoja, Eurooppaan lentäen tehtäviä kaupunkilomia sekä kotimaan kulttuurimatkoja niin teattereihin kun konsertteihin. 

Teemamatkavalikoimamme vaihtelee sesonkien, vuodenaikojen ja vuosien mukaan. Tuotamme matkoja nopeastikin nouseviin, uusiin kohteisiin sekä tapahtumiin.  Seuraamme maailman ja kotimaamme tapahtumia ja nousevia ilmiöitä, ja sopivan mahdollisuuden tullen teemme sinne matkan. Toki valikoimassa usein säilyvät ne suosituimmat, aina matkustajakuntansa löytävät matkat, kuten matkat Norjan vuonoille tai tuntureille.

Yhdistä matkaasi liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Pohjolan Matkan kaikki teemamatkat sisältävät liittymäkuljetuksen tasokkailla Pohjolan Matkan tilausajobusseilla. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kattavasti ympäri Suomen ja tarjolla on kymmeniä eri lähtöpaikkoja. Kaupunkien lisäksi reittien varsilta löytyy myös lukusia pienempiä paikkakuntia ja pysäkkejä. Liittymäkuljetukset voit tarkistaa matkaa haettaessa tai matkan varauksen yhteydessä. Liittymäkuljetuksen kanssa matkasi alkaa jo kotiovelta.  Osaan matkakohteista on mahdollista valita bussimatkan sijaan myös lentomatka Helsingistä kohteeseen.

Pienelläkin ryhmällä voit päästä edullisesti reissuun. Jos alla olevat väittämät pätevät sinuun…  

  • Minulla on hyvä matkaidea 
  • Minulla on pieni matkaporukka kasassa 
  • Porukkaamme ovat muutkin tervetulleita 
  • Tarvitsen apua markkinoinnissa