Bysse UKK

Alle olemme koonneet joitakin yleisimpiä matkustajilta tulleita kysymyksiä liittyen Kokkolan kaupunkiliikenteeseen. Katso, löytyisikö sinua askarruttavaan asiaan vastaus näistä.

Reitiltä toiselle vaihdettaessa vaihtopaikka on pääsääntöisesti Matkahuollossa, mutta kaikilta reitin varrella olevilta pysäkeiltä pääsee Bysseen kyytiin ja samoin kaikilla pysäkeillä voi jäädä pois kyydistä.

Heijastin tai puhelimen taskulamppu on hyvä apuväline pimeällä liikuttaessa. Jos haluat kyytiin, pysäytä bussi pysäkille heilauttamalla kättäsi.

Kuljettajat neuvovat mielellään, missä voit jäädä pois ja missä on kohteesi lähin pysäkki.

 

Kertalippu on voimassa 1 tunnin lipun ostamisesta/aktivoimisesta. Voit tarvittaessa vaihtaa lipun voimassaoloaikana toiselle Byssen reitille. Mobiililippu on näytettävä aina kyytiin noustessa kuljettajalle. 

Byssessä voi maksaa käteisellä tai  pankkikortilla ja mobiililiput käyvät myös. Mobiililippu on näytettävä aina kyytiin noustessa kuljettajalle. 

Kouluvuoden aikana Byssen vuorot 1-5 ajavat kaikkina arkipäivinä lomista huolimatta. Yhdistetty 4+5 -vuoro ajaa lauantaina. Perusyhteydet 16-19 ajavat koulupäivinä. Koulujen kesäloman aikana ajetaan yhdistettyä 4+5 -vuoroa lauantaiaikataulun mukaan. Katso Byssen aikataulut ja reitit tästä.

Bussiin jääneitä tavaroita on helpointa kysyä autosta, johon tavaran on oletettu jäävän. Jos tavara ei löydy autosta, niin sitten sitä kannattaa tiedustella Pohjolan Matkan toimistolta numerosta  0201 303 567. Tavaroita säilytetään toimistollamme maksimissaan kuukausi.

Autoihin jääneet bussikortit toimitetaan Matkahuoltoon, ja niitä voi kysellä sieltä.

 

Byssen aikataulut löytyvät Pohjolan Matkan nettisivuilta (Bysse – Kokkolan kaupunkiliikenne), Matkahuollon aikatauluhausta (www.matkahuolto.fi)  sekä Matkahuollon Reitit ja liput -sovelluksesta, jonka voi ladata ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta.

Voit myös katsoa linjojen reittejä hakemalla ne linjakohtaisesti Kokkolan karttapalvelusta klikkaamalla vasemman ylänurkan valikosta -> Valitse kartalla näkyvät tiedot -> Liikenne – > Kaupunkiliikenne.

 

 

 

Lemmikin voi ottaa mukaan –  hinta on 7 € eli sama kuin muissakin bussivuoroissamme. Lemmikit istuvat lattialla. Kyytiin noustessa huomioidaan tarpeen mukaan kyydissä olevat mahdolliset allergikot.