E-viisumi Pietarin ja Leningradin alueelle

Huom! Tällä hetkellä emme ota vastaan viisumianomuksia Venäjän asettamien matkustusrajoitusten johdosta, tiedotamme lisää kun tilanne muuttuu.

E-viisumi on sähköinen kertaviisumi, joka on voimassa 30 päivää myöntöhetkestä. E-viisumilla voit oleskella Pietarissa ja Leningradin alueella korkeintaan 8 päivää.

E-viisumia voit anoa 20-4 päivää ennen matkaasi. E-viisumi myönnetään 1-4 päivässä. E-viisumin voi anoa liikematkaa, turistimatkaa tai humanitääristä matkaa varten. E-viisumilla rajan voit ylittää autolla seuraavien rajanylityspaikkojen kautta: Nuijamaa, Svetogorsk, Vaalimaa ja Ivangorod. Lentämällä sähköisellä viisumilla pääsee Pietarin Pulkovon lentoasemalle ja vesiteitse e-viisumi käy Vysotskin satamassa, Pietarin suursatamassa ja Pietarin matkustajasatamassa. Huomaathan, että Allegrolla matkustamiseen tarvitset perinteisen viisumin. E-viisumilla matkustettaessa sinun tulee pysyä e-viisumialueella koko matkan ajan.

Tällä hetkellä emme ota vastaan viisumianomuksia Venäjän asettamien matkustusrajoitusten johdosta, tiedotamme lisää kun tilanne muuttuu.

Tulosta täytetty lomake ja liitä sen mukaan seuraavat asiakirjat:

  • passikopio voimassa olevan passin henkilötietosivusta
  • värillinen passikuva

E-viisumipalvelumme hinta on 17 €.

Matkalle tarvitset mukaan erillisen vakuutusyhtiöstä pyydetyn todistuksen matkavakuutuksesta!

Toimita asiakirjat viisumiosastollemme:

Pohjolan Matka
Valtakatu 51
53100 LAPPEENRANTA
puh. 0201 303 505
viisumit@pohjolanmatka.fi