Tutustu Pohjolan Matkaan ja osallistu vuosiarvontaan!

Joko tunnet Pohjolan Matkan – kotimaisen monipuolisen matkatalon, joka tarjoaa palveluja matkapalveluihin, tilausajoihin ja linjaliikenteeseen? Palvelemme suurella sydämellä noin 200 bussimme ja 250 matkailualan ammattilaisen voimin. Tutustu tällä sivulla meihin – sivun alalaidan linkistä voit osallistua arvontaan, jossa joku onnekas voittaa vuoden lopuksi 500 euron matkalahjakortin. Samasta linkistä voit tilata uutiskirjeemme ja näin liittyä Sisäpiiriimme, jolloin saat ensimmäisenä tiedon uusista matkoista, hyvistä matkatarjouksista, kiinnostavista ryhmämatkakohteista sekä bussiliikenteen uutisista. Teemme sisäpiiriläisillemme myös omia räätälöityjä matkoja, jotka ovat olleet hyvin suosittuja – näistä kerrotaan uutiskirjeessä. Kaikissa matkoissa näkyvät arvomme vastuullinen, positiivinen, ammattitaitoinen ja kotimainen perheyrittäjyys. Teemme matkoja tarkasti ja huolella – mutta emme vakavasti ja mailaa puristaen.

Oma matkatuotantomme tarjoaa kuljetuksellisia matkapaketteja maamme lähialuille Baltiaan, Pohjoismaihin, Eurooppaan kuten myös kotimaan upeisiin kohteisiin. Meiltä saat niin risteilyt ja hotellimatkat kuin myös ohjelmallisia erikoismatkoja.

Räätälöidyt ryhmämatkat ovat erikoisosaamistamme. Teemme ryhmille toimivat, ohjelmalliset, mielenkiintoiset ja turvalliset ryhmämatkat pitkällä kokemuksella koko ajan kouluttautuen uusiin kohteisiin. Meihin voit luottaa – tyytyväisyys ryhmämatkoihimme on 4,9 (asteikolla 1-5; viimeisin mittaus).

Tilausajoissa – kuten myös linjaliikenteessä – teitä palvelee ammattikuljettaja, joka tuntee reitit ja kohteet sekä omaa turvallisen ajotavan. Tilatessanne palvelun meiltä voitte luottaa, että ajoissa noudatetaan ajo- ja lepoaikaasetuksia. Kuljettajamme ovat arjen sankareita, joista saatua positiivista palautetta on ilo vastaanottaa matkojen jälkeen – näitä voi lukea asiakastarinoistamme.Osallistu arvontaan alla olevaa linkkiä klikkaamalla – samalla voit halutessasi tilata uutiskirjeemme ja jättää yhteydenottopyynnön meille. Arvonta suoritetaan tälle lomakkeelle yhteystietonsa jättäneiden kesken vuoden 2024 päätyttyä.