Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkustamiseen – päivitetty 1.6.20

Huom! Seuraamme ja noudatamme THL:n ja valtioneuvoston antamia ohjeita ja suosituksia liittyen matkustuksen avaamiseen sekä tulevien matkojemme toteuttamiseen.

Vaikutukset matkapalveluihin
Suomen ulkoministeriön 14.3.2020 päivittämässä matkustustiedotteessa suositellaan välttämään kaikkea matkustusta koskien kaikkia maita. Tästä johtuen Pohjolan Matka on toistaiseksi perunut tulevat matkansa 30.6.2020 saakka (Matkakohtaisesti peruutukset voivat koskea myös tuon päivämäärän jälkeisiä matkoja). Asiakkaita, jotka ovat tehneet matkavarauksen peruuntuville lähdöille, kontaktoidaan henkilökohtaisesti. Seuraamme ja päivitämme tilannetta jatkuvasti.

Pahoittelemme tilanteen aiheuttamaa haittaa.

Voit lukea tarkemmin viimeisimmästä UM:n koronavirustilannetiedotteesta ja matkustustiedotteista täältä. Huomioithan, että tilanteet voivat muuttua tunneissakin erilaisiksi.
 

Vaikutukset tilaus- ja linjaliikenteeseen löytyvät täältä >>

Pyydämme matkustajia ensisijaisesti käyttämään nettilippuja, jonka voi ostaa tällä hetkellä maksimissaan 14 päiväksi eteenpäin (Huom! Kainuun sisäisille Waltti-vuoroille ei voi ostaa nettilippuja). Muistathan hypätä bussin kyytiin terveenä ja huolehtia kaikissa tapauksissa hyvin käsihygieniasta. Näin suojaamme itseämme ja kanssamatkustajia. Seuraa aktiiivisesti nettisivujamme ja somekanaviamme – ilmoitamme siellä kaikista matkoihimme tai liikenteeseemme liittyvistä muutoksista – niitä voi tulla hyvinkin nopeasti nyt.

Nettilippujen peruutukset ajamatta jääviin vuoroihin tapahtuu ainoastaan Matkahuollon kautta. Matkahuollon tiedotteen koronavirustilanteeseen, nettilippujen perumiseen jne. liittyen löydät tästä >>

Viime kädessä matkapäätös ja matkalle lähteminen on jokaisen ihmisen henkilökohtainen valinta. Meidän arvomme Pohjolan Matkassa ovat vastuullisuus, positiivisuus, ammattitaitoisuus ja kotimainen perheyrittäjyys. Näitä noudattaen haluamme tarjota teille palveluita nyt ja jatkossakin. Mikä tahansa matkoihimme tai bussiliikenteeseen liittyen askarruttaa sinua, ota yhteyttä meihin. Tavoitat meidät myös puhelimitse, sähköpostilla tai chatin kautta. 

Liikenteen toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä.

myynti@pohjolanmatka.fi
ryhmat@pohjolanmatka.fi

Liikenne- ja viestintäministeriön tietopaketti koronaviruksesta – lue lisää täältä.

Valtioneuvoston tiedote koronaviruksesta – lue lisää täältä.