Yöttömän yön Kuusamo 4 pv

Photo: Hannu Hautala

Koe keskiyön aurinko! Alkukesän valoisat illat ja yöt antaa aikaa nauttia luonnon kauneudesta. Lähde kokemaan yöttömän yön taika Kuusamoon!

1.matkapäivä
Bussikuljetus Kuusamoon, jonne saavuttua majoitus Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Vapaata aikaa tutustua hotellin läheisiin ulkoilureitteihin tai nauttia kylpylän palveluista.

2. matkapäivä
Aamiainen. Mahdollisuus aamu-uintiin. Halukkaille klo 10.00 kuljetus Oulangan kansallispuistoon, Pienelle Karhunkierrokselle (matka-aika n. 40 min). Pieni Karhunkierros johdattaa retkeilijän Oulangan kansallispuiston eteläisimpään osaan. Maisemareitin varrella pääsee ihastelemaan upeaa Oulangan luontoa: kuohuvia koskia, jyrkkiä kallioita ja suojaisia metsiä. Pakkaa eväät reppuun ja nauti Karhunkierroksen upeista maisemista! Kierroksen kiertämiseen on varattu aikaa. n. 5h HUOM! Liikkuminen omalla vastuulla. Muista pysyä reitillä – näin vältetään maaston kulumista ja häiriötä luonnolle. N. klo 16.00 paluukuljetus takaisin hotellille.

3. matkapäivä
Aamiainen. Omatoimista tutustumista lähialueeseen. Vuokraa hotellilta pyörä ja lähde tutustumaan upeisiin maisemiin pyörän selästä käsin. Halukkaille kuljetus Rukalle klo 12.00. Valloita Rukan huippu kävellen tai hyppäää tunturin ylittävän maisemagondolin kyytiin ja näe Ruka täysin uudesta perspektiivistä. Voit myös viettää päivän kylpylässä. Kuusamon matkailijat käyvät monesti katsomassa auringonlaskua Konttaisella (rengasreitti 2 km). Mitäpä jos lähtisit katsomaan miltä Konttaisella näyttää, kun aurinko ei laskekaan. Huimien maisemien Konttainen on jyrkkäseinäinen kallioinen vaara. Reitin kohokohtana on useampi näköalapaikka vaaran laella, josta näkymät mm. Valtavaaralle ja Pohjois-Kuusamoon. Bussikuljetus lähtee hotellilta klo 22 ja palaa hotelille n. puolen yön aikaan.

4. matkapäivä
Aamiainen ja huoneiden luovutus. N. klo 12.00 lähtö kotimatkalle.

Hintaan sisältyy

  • kuljetukset matkaohjelman mukaan
  • majoitus kahden hengen huoneessa
  • aamiaiset hotellissa
  • kylpylän käyttö
  • kuljetus Oulangan kansallispuistoon sekä Rukalle