Merellisiä maisemia Naantali Spassa ja Viking Glorylla 3 pv

Yhdistä yöpyminen ylellisessä Naantali Spassa Viking Gloryn vuorokauden risteilyyn Turusta. Naantali Spa tarjoaa vierailleen vähän enemmän; kaunis ympäristö takaa viihtymisen ja kylpylä rentoutumisen. Hyvin nukutun yön jälkeen on aika valloittaa loistokas Viking Glory.

Matkaohjelma
1. matkapäivä
Bussimatka Naantaliin.
Suomen lomapääkaupunki on pullollaan näkemistä ja kokemista. Naantalin vanhan kaupungin kapeiden katujen varsilta sekä torin ympäristöstä löydät toinen toistaan viehättävämpiä pikkukauppoja. Legendaariselta pikkukioskilta lähtevällä Mannerheiminkadulla on vieri vieressä taiteilijoiden gallerioita, putiikkeja ja löytyypä sieltä myös Naantalin ihana museo.
Majoittuminen Naantali Spahan.
Naantali Span kylpylähotellista löytyy kaikki mitä tarvitset – ravintoloita, leipomokahvila, kauneushoitola, kampaamo, kuntosali sekä tietysti kylpylän sydän, tunnelmallinen allasosasto.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa alkaen klo 6.45. N. klo 7.30 lähtö kohti Turun satamaan, josta Viking Glory lähtee klo 8.45. Vuorokaudessa ehtii herkutella, tanssia, tehdä edullisia ostoksia ja nauttia upeista saaristomaisemista. Laivalla tunnettuja tähtiesiintyjiä ja erilaista risteilyohjelmaa yötä päivää. Risteilyllä ei ole maihinnousumahdollisuutta Tukholmassa.
Archipelago Spa & Wellness on taivaallisen ihana keidas hemmotteluun. Pulahda altaisiin, virkisty lumiluolassa ja ihastele merimaisemia panoramasaunan lempeissä löylyissä. Spa-elämys täydentää rauhallisen päivän merellä!
Viking Gloryn ravintolamaailma on yllättää monipuolisuudellaan; nauti bistroklassikoita ja herkullisia jälkiruokia Mimmi´s ravintolassa, Kobban houkuttelevasta menusta voit koota juuri itsellesi sopivan ateriakokonaisuuden, The Buffetin runsas valikoima ei petä koskaan!

3. matkapäivä
Viking Glory saapuu Turkuun klo 7.35. Bussimatka lähtöpaikkakunnille.

Hintaan sisältyy

  • bussikuljetus matkaohjelman mukaan
  • majoitus Naantali Spassa 2 -hengen Comfort-luokan huoneessa
  • Naantali Spassa sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin vapaa käyttö
  • buffet-aamiainen hotellissa
  • Vuorokauden risteily Viking Glorylla Inside-luokan hytissä