Risteilyt

Risteilyt

Risteily on nopea, helppo ja edullinen tapa tehdä irtiottoarkeen ja tehdä lyhytloma lähelle. Katso tästä risteilytarjontamme.

22 h – risteily Helsingistä Tallinnaan Silja Europalla

Risteily Silja Europalla on täynnä parasta hauskaa, rentoa viihtymistä merellä sekä ravintoloiden makumaailmoista hurmaantumista! 22 h -risteilyllä vietetään yksi yö laivalla, minkä lisäksi pääset viettämään Tallinnassa noin neljä tuntia. Helsinki-Tallinna välillä liikennöivä Silja Europa on tällä hetkellä vuokralla Hollannissa, joten toistaiseksi risteilylähtöjä ei Silja Europalla ole. Tämän hetken tiedon mukaan, risteilyt jatkuvat 30.6.2023.

Tukholman risteilyt Viking Linella ja Silja Linella

Valikoimastamme löyty Päivä Tukholmassa -risteilyjä niin Silja Linelle kuin Viking Linellekin. Risteilyllä vietät kaksi iltaa upeilla risteilyaluksilla ja päivän aina niin ihanassa Tukholmassa! Pohjolan Matkan bussi on mukana Tukholmassa ja se kuljettaa kätevästi sekä keskustaan että Djurgårdenin saarelle. Djurgårdenista löytyy mm. monet lapsiperheiden suosikit kuten Gröna Lundin huvipuisto, Vasamuseo ja Junibacken.

Viking Linella Helsingistä Tukholmaaan risteilee Viking Gabriella, joka saa kesäksi kaverikseen Cinderellan. Viking Line on tunnettu erinomaisista keittiöistään ja hyvästä palvelustaan. Ravintoloissa uppoudut upeisiin makuihin. Shoppailua ei laivalla unohdeta ja edulliset merihinnat houkuttavat tekemään löytöjä laivan myymälöistä. Viking Line vie matkustajat suoraan Tukholman keskustaan, Södermalmin kupeeseen, josta on lyhyt kävelymatka tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin.

Silja Linella Helsingistä Tukholmaan vie Silja Serenade ja Silja Symphony, joiden promenade kävelykadulta löydät monipuolisen ravintolatarjonnan, hyvät ostosmahdollisuudet ja nautit laivan viihteestä. Myös Iskelmäkeskiviikot Hannu Aholaidan luotsaamana piipahtavat kevään aikana Silja Serenadella. Varaa paikkasi esim. 8.3. lähdölle, jolloin artistina on Erika Vikman.

22 h -risteily Baltic Princessillä

Baltic Princess -risteily tarjoaa huolettoman vaihtoehdon pienelle irtiotolle. Nyt on risteilyllä uusi aika, kun Baltic Princess liikennöi entistä paremmalla aikataululla. Lähtö Turusta 18.30 ja paluu seuraavana päivänä Turkuun klo 16.30. 22 h -risteilyllä ehdit nauttimaan risteilyn tunnelmasta, tehdä edullisia ostoksia ja ihastella vaihtuvia merimaisemia.

Visby-risteily Viking Gabriellalla

Viking Gabriella vie tänä kesänä upealle Gotlannin saarelle. Ruusujen kaupunkina tunnettu Visby on Unescon maailmanperintökohde. Vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot tekevät kaupungista lumoavan kauniin. Visbyssä on paljon tekemistä ja näkemistä sen ollessa yhdistelmä luonnonkauneutta ja historiaa. Suomenkielinen matkanjohtaja sekä Pohjolan Matkan bussi mukana koko matkan ajan. Lähde mukaan alkukesän lumoavammalle risteilylle.

Palvelut laivalla

Risteilylaivalla matkustajan käytössä on erilaisia laivan palveluita: buffet- ja á la carte -ravintoloita, myymälöitä tax free -ostoksiin, kahviloita, yökerhoja, discoja, kauneudenhoitopalveluita sekä saunaosastoja. Palvelut ovat aina laiva- ja reittikohtaisia. Laivan palvelut on hyvä varata etukäteen matkavarauksen yhteydessä.  Laivalta valitaan matkavarauksen yhteydessä itselle ja omalle matkaseurueelleen miellyttävä hytti itselle sopivasta hyttiluokasta. Yleensä risteilymatkan hinta riippuu valitusta hyttiluokasta.

Yhdistä risteilyyn liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteilymatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää risteilymatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki risteilymatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin risteilyyn on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Varkaus, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta ja Kouvola. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.