Risteilyt

Risteilyt

Risteily on nopea, helppo ja edullinen tapa tehdä irtiottoarkeen ja tehdä lyhytloma lähelle.

Tallinnan risteilyt

Viroon suuntaavat 22h -risteilyt Tallinnaan. 22 h -risteilyllä vietetään yksi yö laivalla, minkä lisäksi matkaan kuuluu maissaoloaikaa Tallinnassa. Helsinki-Tallinna välillä liikennöivä Silja Europa on vuokrattu Hollantiin 14.8.2022 alkaen seitsemäksi kuukaudeksi.

Tukholman risteilyt

Päivä Tukholmassa -risteilyjä tehdään kesäkaudella kuljetuksin sekä Silja Linelle että Viking Linelle. Viking Linella Helsingistä Tukholmaaan risteilee Viking Gabriella, Silja Linella puolestaan Silja Serenade ja Silja Symphony. Tukholmassa koko päivä aikaa nauttia kaupungin tarjonnasta. Pohjolan Matkan bussi on mukana Tukholmassa ja se kuljettaa matkustajat kätevästi sekä keskustaan että Djurgårdenin saarelle. Djurgårdenista löytyy mm. monet lapsiperheiden suosikit kuten Gröna Lundin huvipuisto, Vasamuseo ja Junibacken.

22 h -risteily Baltic Princessillä

Baltic Princess -risteily tarjoaa huolettoman vaihtoehdon pienelle irtiotolle. Nyt on risteilyllä uusi aika, kun Baltic Princess liikennöi entistä paremmalla aikataululla. Lähtö Turusta 18.30 ja paluu seuraavana päivänä Turkuun klo 16.300. 22 h -risteilyllä ehdit nauttimaan risteilyn tunnelmasta, tehdä edullisia ostoksia ja ihastella vaihtuvia merimaisemia.

Palvelut laivalla

Risteilylaivalla matkustajan käytössä on erilaisia laivan palveluita: buffet- ja á la carte -ravintoloita, myymälöitä tax free -ostoksiin, kahviloita, yökerhoja, discoja, kauneudenhoitopalveluita sekä saunaosastoja. Palvelut ovat aina laiva- ja reittikohtaisia. Laivan palvelut on hyvä varata etukäteen matkavarauksen yhteydessä.  Laivalta valitaan matkavarauksen yhteydessä itselle ja omalle matkaseurueelleen miellyttävä hytti itselle sopivasta hyttiluokasta. Yleensä risteilymatkan hinta riippuu valitusta hyttiluokasta.

Yhdistä risteilyyn liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteilymatkalle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää risteilymatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Pohjolan Matkan kaikki risteilymatkat voi ostaa matkapakettina, jolloin risteilyyn on yhdistetty bussikuljetus. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kolmelta eri reitiltä ja kymmeniltä lähtöpaikkakunnilta eri puolelta Suomea. Bussikuljetuksia on yleensä saatavilla seuraavilta lähtöpaikkakunnilta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varsilta. Bussikuljetus ja risteily muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.