Risteilyt

Yhdistä risteilyyn liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Voit lähteä risteilylle suoraan lähtösatamasta, mutta jos asut muualla Suomessa, helpointa on yhdistää hotellimatkaan liittymäkuljetus bussilla kotipaikkakunnalta satamaan. Bussikuljetus ja hotellimatka muodostavan valmiin ja toimivan matkapaketin.

Katso Tukholman risteilyjen lähtöpäivät ja reitit klikkaamalla liittymäkuljetuksen reittiä.

Vaajakoski-Jyväskylä-Jämsä-Lahti-Helsinki
Kuopio-Mikkeli-Heinola-Helsinki
Joensuu-Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Helsinki

22 h – risteily Helsingistä Tallinnaan Silja Europalla

Tallinnan risteily Silja Europalla on täynnä parasta hauskaa, rentoa viihtymistä merellä sekä ravintoloiden makumaailmoista hurmaantumista! 22 h -risteilyllä vietetään yksi yö laivalla, minkä lisäksi pääset viettämään Tallinnassa noin neljä tuntia. Helsinki-Tallinna välillä liikennöivä Silja Europa on vuokralla Hollannissa ainakin vuoden 2023 loppuun asti.

Tukholman risteilyt Viking Linella ja Silja Linella

Valikoimastamme löytyy Päivä Tukholmassa -risteilyjä niin Silja Linelle kuin Viking Linellekin. Risteilyllä vietät kaksi iltaa upeilla risteilyaluksilla ja päivän aina niin ihanassa Tukholmassa! Pohjolan Matkan bussi on mukana Tukholmassa ja se kuljettaa kätevästi sekä keskustaan että Djurgårdenin saarelle. Djurgårdenista löytyy mm. monet lapsiperheiden suosikit kuten Gröna Lundin huvipuisto, Vasamuseo ja Junibacken.

Viking Linella Helsingistä Tukholmaaan risteilee Viking Gabriella, joka saa kesäksi kaverikseen Cinderellan. Viking Line on tunnettu erinomaisista keittiöistään ja hyvästä palvelustaan. Ravintoloissa uppoudut upeisiin makuihin. Shoppailua ei laivalla unohdeta ja edulliset merihinnat houkuttavat tekemään löytöjä laivan myymälöistä. Viking Line vie matkustajat suoraan Tukholman keskustaan, Södermalmin kupeeseen, josta on lyhyt kävelymatka tunnelmalliseen vanhaankaupunkiin.

Silja Linella Helsingistä Tukholmaan vie Silja Serenade ja Silja Symphony, joiden promenade kävelykadulta löydät monipuolisen ravintolatarjonnan, hyvät ostosmahdollisuudet ja nautit laivan viihteestä. Myös Iskelmäkeskiviikot Hannu Aholaidan luotsaamana piipahtavat kevään aikana Silja Serenadella.

Visby-risteily Viking Gabriellalla

Viking Gabriella vie tänä kesänä upealle Gotlannin saarelle. Ruusujen kaupunkina tunnettu Visby on Unescon maailmanperintökohde. Vanha kehämuuri, kiemurtelevat kadut, lukuisat kirkot ja vanhat talot tekevät kaupungista lumoavan kauniin. Visbyssä on paljon tekemistä ja näkemistä sen ollessa yhdistelmä luonnonkauneutta ja historiaa. Suomenkielinen matkanjohtaja sekä Pohjolan Matkan bussi mukana koko matkan ajan. Lähde mukaan alkukesän lumoavammalle risteilylle.