Erikoismatkat

Mikä on erikoismatka?

Erikoismatkamme käsittävät kaikki ne matkat, joissa on ohjelmallista sisältöä. Täältä löydät kattavan annoksen Suomeen, Pohjoismaihin ja Baltiaan suuntautuvia kiertomatkoja, Eurooppaan lentäen tehtäviä kaupunkilomia, hyvään oloon ja itseensä panostamiseen suunnattuja patikointi- ja ruskamatkoja sekä kotimaan kulttuurimatkoja niin teattereihin kun konsertteihin. 

Erikoismatkavalikoimamme vaihtelee sesonkien, vuodenaikojen ja vuosien mukaan. Tuotamme matkoja nopeastikin nouseviin, uusiin kohteisiin sekä tapahtumiin.  Seuraamme maailman ja kotimaamme tapahtumia ja nousevia ilmiöitä, ja sopivan mahdollisuuden tullen teemme sinne matkan. Toki valikoimassa usein säilyvät ne suosituimmat, aina matkustajakuntansa löytävät matkat, kuten matkat Norjan vuonoille tai tuntureille.

Kiertomatkoilla pääset sananmukaisesti saman matkan aikana kiertämään useammassa kohteessa. Upeat, vaihtuvat maisemat, kaupunkikierrokset sekä oppaan kertomat tarinat siivittävät kiertomatkojen kulkua. Kuvittele eteesi Geirangerin huikaisevat maisemat ja Dalsnibban huippu, Visbyn huumaavan tuoksuiset ruusut tai Uuden ja vanhan Valamon kohtaaminen. Nämä kaikki on helppo saavuttaa hyppäämällä vaivattoman kiertomatkamme kyytiin.

Kaupunkilomamme ovat valmiita matkapaketteja Europan kaupunkeihin. Kaikki matkajärjestelyt on tehty valmiiksi, sillä Europan kaupunkilomat sisältävät majoitukset huolella valitussa hotellissa, lentokenttäkuljetukset sekä opastettua ohjelmaa. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan nauttia matkasta.

Kotimaa tarjoilee toinen toistaan upeampia luontokohteita. Aulanko ja Konneveden kansallispuisto, upea Kuusamon alue Karhunkierroksineen, Pyhä-Luoston ihastuttavat maisemat sekä Saariselkä ja Inarijärvi tarjoavat upeita maisemia ja uskomattomia luontokokemuksia. Mikäli haluat kiertää luonnonpuistojen valmiiksi viitoitettuja merkkejä tai vaikkapa huiputtaa Pyhätunturin korkein huippu, Noitatunturi, on nämä kaikki mahdollista. Lenkkarit jalkaan ja patikoimaa. Patikointia on mahdollista toteuttaa myös Senjan saarella ja Lofooteilla. Tämä matka mahdollistaa pääsyn nauttimaan kuvankauniista maisemista ja kokeilemaan myös Segla vuoren huiputusta. 

Kulttuurin ystäville suosittelemme erilaisia teatteri- ja konserttimatkoja kotimaassa. Olemme valinneet valmiiksi mielenkiintoisia teatteriesityksiä ja musiikkielämyksiä, mm. Savonlinnan Olavinlinnassa. Valikoimassa on niin päivän matkoja lähialuille kuin yöpymisen sisältäviä kulttuurielämyksiä. 

Yhdistä matkaasi liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Pohjolan Matkan kaikki erikoismatkat sisältävät liittymäkuljetuksen tasokkailla Pohjolan Matkan tilausajobusseilla. Liittymäkuljetuksia on saatavilla kattavasti ympäri Suomen ja tarjolla on kymmeniä eri lähtöpaikkoja.. Kaupunkien lisäksi reittien varsilta löytyy myös lukusia pienempiä paikkakuntia ja pysäkkejä. Liittymäkuljetukset voit tarkistaa matkaa haettaessa tai matkan varauksen yhteydessä. Liittymäkuljetuksen kanssa matkasi alkaa jo kotiovelta.  Osaan matkakohteista on mahdollista valita bussimatkan sijaan myös lentomatka Helsingistä kohteeseen.

Pienelläkin ryhmällä voit päästä edullisesti reissuun. Jos alla olevat väittämät pätevät sinuun…  

  • Minulla on hyvä matkaidea 
  • Minulla on pieni matkaporukka kasassa 
  • Porukkaamme ovat muutkin tervetulleita 
  • Tarvitsen apua markkinoinnissa