Tilausajot ja ryhmämatkat kätevästi samasta paikasta

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala ry:n asiakkuuspäällikkö Hannele Ärväkselle Pohjolan Matka on tuttu talo jo kymmenen vuoden takaa. ”Teemme vuosittain noin 2-5 erilaista matkaa Pohjolan Matkan autoilla – osa on päivänmittaisia tilausajoreissuja  ja 1-2 päivän ryhmämatkoja. Yhteistyö on Ärväksen mukaan sujunut hyvin. ”Tutulle yhteyshenkilölle on helppo kertoa toiveet ja tarpeet koskien matkaamme ja ohjelmaamme. Häneltä saa myös hyviä vinkkejä eri hotelleista ja käyntikohteista, kun suunnitellaan matkapakettia ryhmälle”, Ärväs kertoo.

Mhy Pohjois-Karjalaa luotsaa matkoilla usein jo aiemmilta reissuilta tuttu kuljettaja. Tiettyä kuljettajaa voi aina tilatessaan ajoa toivoa, mutta varmaa lupausta hänen pääsystään on mahdotonta heti saada. ”Tuttu kuljettajaa sujuvoittaa matkan tekoa – häneen voi myös luottaa ja matka sujuu turvallisesti. Tämä johtuu siitä, että meillä on useampi yhteinen reissu jo takana”, Ärväs valottaa ja jatkaa: ”Yhteisten aiempien kokemusten vuoksi myös tiedämme, että kuljettaja ottaa selvää ajon kohteista jo etukäteen ja antaa vinkit sujuvaan matkantekoon”.

Hannele Ärväksen mukaan vastuullisuus ja erityisesti ympäristön huomioiminen on heille tilaajana tärkeää. ”Olemme tietosia, että Pohjolan Matkalla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti ja että yritys on sitoutunut noudattamaan tätä ympäristöohjelmaa”, iloitsee Ärväs. Toisille matkoja tekeville ja ajoja tilaaville yrityksille ja yhteisöille Hannele Ärväksellä on terveisiä: ”Voin lämpimästi suositella Pohjolan Matkaa tilausajojen ajajana ja matkanjärjestäjänä niin lyhyille kuin pitemmillekin matkoille; yhteistyö on toiminut sujuvasti.”