Tulossa 2025!

Alla esittelyt oman matkatuotantoomme vuonna 2025 tulevista matkoista. Matkat tulevat portaittain myyntiin loppuvuoden/alkuvuoden aikana. Jos joku matka kiinnostaa sinua, voit jättää siitä yhteydenottopyynnön sivun lopussa.

Hiihtomatka Åreen 6 pv

Åre on yksi Pohjois-Euroopan suosituimmista hiihtokeskuksista ja se tunnetaankin etenkin monipuolisista laskettelumahdollisuuksista. Maastohiihtäjille alue tarjoaa laajan latuverkoston. Åren monipuoliset rinteet ja ensiluokkaiset palvelut tekevät siitä houkuttelevan kohteen kaikille talviurheilun ystäville.

Jokiristeily Reinillä 8 pv

Ihastu vanhojen kujien tunnelmaan, rentoihin viinitupiin ja linnojen kruunaamiin jokimaisemiin. Keväisellä Reinin risteilyllä poikkeat jännittäviin joenvarren kaupunkeihin ja nautit herkullisesta ruoasta ja kiireettömyydestä.

Tulppaanimatka Hollantiin 8 pv

Lähde kokemaan kevään kukkaloistoa Hollannin upeimpaan nähtävyyteen, Keukenhofin kukkapuistoon! Ihastu tuulimyllyjen, puukenkien ja kanavien Hollantiin sekä sen pääkaupunkiin Amsterdamiin. Matkat taittuvat mukavasti ja viihtyisästi bussissa sekä Finnlinesin laivoilla.

Patikointia Itävallan alppimaisemissa 7 pv

Pääset nauttimaan ohjatulla Itävallan patikkamatkalla upeista Alppien postikorttimaisemista, alppiniityistä, vuoristokylistä ja -järvistä. Matkan aikana tutustutaan myös paikalliseen kulttuuriin. Patikointireitit eivät ole liian vaativia. Lähden mukaan nauttimaan idyllistä alppikylistä!

Lumoava Gotlanti ja ruusujen Visby 6 pv

Gotlanti – aivan erityinen paikka keskellä Itämerta. Saarelle luovat erityistä tunnelmaa sen omintakeinen luonto, upeat hiekkarannat, meren läheisyys sekä erityinen valo ja runsas auringonpaiste. Myös Gotlannin rikas kulttuuriperintö ja historia ovat jättäneet jälkensä kaikkialle. Saaren huvielämä ja monet ulkoravintolat puolestaan korostavat saaren mannermaista tunnelmaa.

Veronan oopperajuhlat 4 pv

Veronan Oopperajuhlat tarjoaa unohtumattoman elämyksen, joka yhdistää kulttuurin, taiteen ja Italian kauniit maisemat. Veronan upeassa amfiteatterissa, yhdessä parhaiten säilyneistä antiikin aikaisista rakennuksista, nähdään klassikkoteokset Verdin ”Nabucco” ja ”Aida”. Iltojen hämärtyessä ja tähtien loistaessa yli Amfiteatterin nautitaan unohtumattomista esityksistä, jotka vievät syvälle musiikin ja taiteen maailmaan.

Eteläisen Norjan kierros 7 pv

Eteläisen Norjan kierroksella ihastellaan vuonoja, hiljaisia maaseutuidyllejä ja uskomattomia merimaisemia. Matka kulkee reittiä Tukholma-Oslo-Bergen-Stavanger-Kristiansand-Tukholma.

Lofootit 6 pv
Lofoottien kierros 7 pv

Pohjois-Norja lumoaa maisemillaan! Lofooteilla tutustutaan oppaan johdolla paikalliseen eloon sekä saarien historiaan. Lofoottien saaristo on tunnettu mahtavista maisemistaan; lumihuippuisista ja violeteista tuntureista, kristallinkirkkaista vuonoista, turkoosista merestä ja idyllisistä kalastajakylistä. Matkaan sisältyvän lauttamatkan aikana ehtii bongaamaan jopa valaita!

Geiranger ja vuonojen Norja 7 pv

Tällä kiertomatkalla Norjan monimuotoisuus jylhistä vuonoista lumihuippuisiin vuoriin ja vehreisiin laaksoihin avautuu aivan uudella tavalla. Kaupunkien ja kylien kiehtova historia sekä kulttuuri tulevat myös tutuiksi. Norjan kuuluisimman vuonon, Geirangerin, upeita maisemia pääsee ihastelemaan myös laivan kannelta

Pohjolan kuninkaalliset pääkaupungit 6 pv

Lähde mukaan ihastelmaan Pohjolan pääkaupunkeja, kun Tukholma, Oslo ja Kööpenhamina esittäytyvät kuninkaallisessa valossa. Matkan yhtenä helmenä on laivamatka Oslosta Kööpenhaminaan.

Kirjojen ja tv-sarjojen jäljillä Etelä-Ruotsissa ja Tanskassa 9 pv

Matkalla pääset sukeltamaan kirjojen ja tv-sarjojen maisemiin. Muistako tanskalaisen draamakomedia Rantahotellin tai ruotsalais-tanskalaisen rikossarjan Silta? Ystad puolestaan tunnetaan Walladerin kotikaupunkina. Näissä kulisseissa myös elämä sarjojen ja kirjan sivujen ulkopuolella viehättää.

Ahvenanmaa pohjoinen saaristotie ja Taalainmaa 5 pv

Pohjoinen saaristotien tarjoilee Ahvenanmaan parhaita paloja. Matka kulkee kauniiden maisemien ja upean luonnon läpi Ahvenanmaan kiehtovien kohteiden äärelle. Taalainmaa on Ruotsia kauneimmillaan; valkoisten koivujen, punamultatalojen, pelimannimusiikin, kansantanssien, puuhevosten ja kirkkoveneiden maakunta.