Tallink Siljan Victoria I -laiva tarjoaa viihdettä, ostoksia ja makuelämyksiä Itämerellä

Lokakuussa 2023 Tallink Silja vastasi kauan toivottuun pyyntöön saada Itämerelle jälleen risteilylaiva, jolla voisi yöpyä, tanssia, tehdä ostoksia ja ruokailla monipuolisesti – sen lisäksi, että laivalla pääsee vielä Tallinnaan. Victoria I -laiva aloitti liikennöinnin Helsingin ja Tallinnan välillä 12.10.2023. Vihdoinkin, ajatteli moni muistissaan vielä Europa-laivan suositut risteilyt Tallinnaan. Mutta mitä kaikkea Victoria on tänä päivänä ja mitä se tarjoaa risteilymatkustajalle – siitä lisää tässä artikkelissa, kun Tallink Siljan väki pääsi kertomaan laivansa palveluista.


Mihin tarpeeseen merimatkailussa Victoria I:n paluu ko. reitille vastaa?

”Helsinki-Tallinna-reitin matkustajamäärät ovat jatkuvasti osoittaneet tasaista kasvua, ja asiakkaiden kysyntä risteilytuotteelle on olemassa. Olen erittäin iloinen, että pystymme vastaamaan tähän kysyntään. Victoria I -laivaa on huollettu viimeisen kuukauden aikana ja laiva on valmis tarjoamaan asiakkaillemme jälleen upeita elämyksiä Itämerellä. Uskolliset asiakkaamme ovat kaivanneet tätä yhden yön risteilytuotetta Helsingistä ja nyt pystymme tarjoamaan tämän mahdollisuuden heille laivan upeine ravintola- ja viihdepalveluineen”, kertoo Tallink-konsernin toimitusjohtaja Paavo Nõgene. Victoria I vastaa myös ryhmämatkailijoiden tarpeeseen – siitä voi lukea lisää tästä.


Mitkä ovat 22 h -risteilymatkan kohokohdat ts. miksi sinne kannattaa lähteä?

Monipuolinen ruokatarjonta, viihdettä jokaiseen makuun sekä laaja valikoima merihintaisia ostoksia. Mukavasti aikaa aamulla piipahtaa Tallinnassa 8-12 välillä. Victorian monipuolisesta tarjonnasta saat laivayhtiön sivulta.


Minkälaista viihdettä/erityistä ohjelmaa laivalla on loppuvuoden/alkuvuoden aikana?

Victorialla viihdyt varmasti, varsinkin kun ohjelmavastaava huolehtii matkustajien viihtyvyydestä. Trubaduuri viihdyttää joka päivä laivan pubissa ja Starlight-yökerhossa soittaa to-la-lähdöillä suomalainen bilebändi ja syyslomien jälkeen su-ke-lähdöillä suomalainen tanssibändi. Starlightissa järjestetään myös joka päivä Bingo. Lisäksi viikonloppuisin tähtiartisteja ja Iskelmäkeskiviikkoristeilyt. Joka päivä myös suomalainen trio esiintymässä Starlightissa ja DJ soittaa musiikkia diskossa. Lasten leikkihuone on avoinna, joten perheen pienimmillekin löytyy puuhaa varmasti.


Tähtiesiintyjiä 22 h -risteilyllä

Viikonloppuisin ja juhlapyhinä 22 h -risteilyillä Helsingistä lipun hintaan sisältyy tähtiartistin keikka! Tarjolla on suomalaisia kärkiesiintyjiä, kuten Evelina, STIG ja Isac Elliot.

Katso tästä tähtiesiintyjien lähtöpäivät.

Victoria I -risteilylle pääset kuljetuksin kymmeniltä paikkakunnilta Pohjolan Matkan mukana. Tutustu risteilyihin tästä!