Tervetuloa Pohjolan Matkan Sisäpiiriin ja voita 200 euron matkalahjakortti!

Joko tunnet Pohjolan Matkan – kotimaisen monipuolisen matkatalon, joka tarjoaa palveluja matkapalveluihin, tilausajoihin ja linjaliikenteeseen? Palvelemme suurella sydämellä noin 200 bussimme ja 250 matkailualan ammattilaisen voimin. Tilaamalla uutiskirjeemme liityt Sisäpiiriimme, ja saat ensimmäisenä tiedon uusista matkoista, hyvistä matkatarjouksista, kiinnostavista ryhmämatkakohteista sekä bussiliikenteen uutisista. Teemme sisäpiiriläisillemme myös omia räätälöityjä matkoja, jotka ovat olleet hyvin suosittuja – näistä kerrotaan uutiskirjeessä. Kaikissa matkoissa näkyvät arvomme vastuullinen, positiivinen, ammattitaitoinen ja kotimainen perheyrittäjyys. Teemme matkoja tarkasti ja huolella – mutta emme vakavasti ja mailaa puristaen.

Oma matkatuotantomme tarjoaa kuljetuksellisia matkapaketteja maamme lähialuille Baltiaan, Pohjoismaihin, Eurooppaan kuten myös kotimaan upeisiin kohteisiin. Meiltä saat niin risteilyt ja hotellimatkat kuin myös ohjelmallisia erikoismatkoja.

Räätälöidyt ryhmämatkat ovat erikoisosaamistamme. Teemme ryhmille toimivat, ohjelmalliset, mielenkiintoiset ja turvalliset ryhmämatkat pitkällä kokemuksella koko ajan kouluttautuen uusiin kohteisiin. Meihin voit luottaa – tyytyväisyys ryhmämatkoihimme on 4,9 (asteikolla 1-5; viimeisin mittaus).

Tilausajoissa – kuten myös linjaliikenteessä – teitä palvelee ammattikuljettaja, joka tuntee reitit ja kohteet sekä omaa turvallisen ajotavan. Tilatessanne palvelun meiltä voitte luottaa, että ajoissa noudatetaan ajo- ja lepoaikaasetuksia. Kuljettajamme ovat arjen sankareita, joista saatua positiivista palautetta on ilo vastaanottaa matkojen jälkeen – näitä voi lukea asiakastarinoistamme.Uutiskirjeen pääset tilaamaan TÄSTÄ – samalla osallistut arvontaan! Arvonta suoritetaan uusien, kampanjan aikaan tulleiden tilaajien kesken.