Pohjolan Matkan lomakuvauskilpailu

Lomakuvat ovat parhaita lomamuistoja, joista on iloa vielä vuosienkin päästä. Toukokuussa jaamme Instagramissa vinkkejä siitä, kuinka saat puhelimesi kameralla entistä parempia kuvia. Pistäessäsi vinkit käyttöön voit myös osallistua lomakuvauskilpailuun, jonka palkintona on 100 eur arvoinen lahjakortti Pohjolan Matkan omaan matkatuotantoon; lahjakortti on voimassa puoli vuotta.

Kuinka osallistut kilpailuun:

  1. Seuraa Pohjolan Matkan Instagram-tiliä.
  2. Jaa oma lomakuvasi Instagramissa käyttämällä kuvatekstissä tunnistetta #pmlomakuvakisa sekä @pohjolanmatka.
  3. Osallistumisaika on 30.6.2023 saakka.
  4. Voittaja valitaan osallistumisajan päätyttyä. Palkintona on Pohjolan Matkan 100 eur arvoinen lahjakortti.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagram-viestillä.

Kilpailun järjestää Pohjolan Matka/Pohjolan Turistiauto Oy.

Kilpailijat antavat Pohjolan Matkalle luvan käyttää heidän kilpailuun lähettämiään kuvia Pohjolan Matkan sosiaalisen median tileillä ja muussa viestinnässä. Kilpailijat säilyttävät oikeuden omaan kuvaansa.

Kilpailijat vastaavat siitä, että heidän lähettämänsä kuvat ovat heidän omaisuuttaan ja noudattavat Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä kuviin liittyen. Jos kuvissa on ihmisiä, on heiltä oltava lupa valokuvan kilpailuosallistumiseen.

Kilpailu ei ole millään tavalla Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä liity millään tavalla Instagramiin. Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä tunnistetta #pmlomakuvakisa kilpailijat vahvistavat, että he ovat lukeneet ja hyväksyvät nämä säännöt.