Sesonkimatkat

Sesonkimatkat

Kiinnostaako sinua tunnelmalliset joulutorit vai etsitkö matkaa jouluksi tai uudeksivuodeksi? Haluaisitko lähteä reissuun pääsiäisenä tai juhlia vappua jossain muualla kuin kotimaassa? Jos vastasit kyllä, perehdy vaihtelevaan sesonkimatkojen tarjontaamme. Pohjolan Matka järjestää valmiita sesonkimatkoja niin kotimaahan kuin myös Pohjoismaihin, Baltiaan ja Eurooppaan. Sesonkiaikojen matkat sisältävät yleensä kuljetuksen, hotellimajoituksen ja muita mielenkiintoisia lisäpalveluja, kuten esim. opastettuja kierroksia tai vierailuja eri käyntikohteissa.

Valmis matkapaketti säästää aikaa ja vaivaa

Kun valitset valmiin matkapaketin, on kaikki matkaan liittyvät varaukset jo tehty puolestasi. Voit luottaa siihen, että hotellit, oppaat ja muut lisäpalvelut on valittu huolellisesti ja matkaohjelmat hiottu toimiviksi. Pohjolan Matka vastaa vastuullisena matkanjärjestäjänä koko matkapaketin toimivuudesta ja on turvanasi koko matkan ajan. Sesonkimatkoista on myös asetettu matkapakettilain edellyttämä ja Kilpailu- ja kuluttajaviraston määrittelemä vakuussumma turvaamaan matkustajien ennakkomaksuja. 

Sesonkimatkoille myös lentäen

Bussimatkojen rinnalla tarjoamme myös lentäen tehtäviä sesonkimatkoja Euroopan kohteisiin. Muutaman tunnin lentomatkan jälkeen olet jo Euroopan sydämessä, jossa lukuisat nähtävyydet ja elämykset odottavat. Vaikka matkasi kestäisi vain muutaman päivän, ehdit jo siinä ajassa tutustua hyvin kohteeseen ja sen tarjontaan ja kulttuuriin. Lennot lähtevät yleensä Helsinki-Vantaan lentokentältä, mutta kysy meiltä myös liittymälentoja eri maakuntakentiltä!

Yhdistä sesonkimatkaasi liittymäkuljetus kotipaikkakunnaltasi

Useimpiin sesonkimatkoihin kuuluu liittymäkuljetus Pohjolan Matkan mukavilla tilausajobusseilla. Liittymäkuljetusten reitit vaihtelevat eri sesonkimatkojen mukaan. Jos sesonkimatkaan sisältyy laivamatka, voit monessa tapauksessa hyödyntää valmiita liittymäkuljetuksiamme, jotka kulkevat kymmeniltä paikkakunnilta suoraan laivasatamaan. Laivamatkojen kuljetukset kulkevat yleensä seuraavien paikkakuntien kautta: Kuopio, Mikkeli, Kouvola, Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Imatra, Lappeenranta, Kotka ja Hamina. Myös monia pienempiä paikkakuntia löytyy reittien varrelta.