Uljas Hotelli Iso-Syöte

Tervetuloa lumoavaan Hotelli Iso-Syötteeseen, Suomen eteläisimmän tunturin huipulle, missä luonto ja ylellisyys kohtaavat täydellisesti. Täällä unelmien tunturiloma muuttuu todellisuudeksi, ja jokainen vierailu tarjoaa unohtumattomia elämyksiä.

Hotel Iso-Syöte

Boutique-hotellimme Porohuoneet ja Aurora-sviitit huokuvat tyyliä ja persoonallisuutta, jotka tekevät majoittumisesta ikimuistoisen kokemuksen. Uusissa Star Superior -huoneissamme yhdistyy Nordic Design ja upeat tunturimaisemat, jotka vievät sydämen mennessään.

Korkeatasoiset elämyssviittimme, kuten Kotkanpesä, Karhunpesä ja Feeniks-sviitti, ovat saavuttaneet kansainvälistä mainetta, ja ne tarjoavat ylellisyyttä ja romanttista tunnelmaa parhaimmillaan. Perheille ja ystäväporukoille tarjoamme mukavaa majoitusta uusituissa Tunturimökeissä ja Kelomökeissä, joiden ainutlaatuinen tunnelma ja upeat maisemat tekevät lomasta unohtumattoman.

Aurora-sviitti

Aktiivisen päivän jälkeen voit rentoutua Arctic Spa -kylpylässämme, jossa kaikki aistit hemmotellaan. Ravintola Hilltopissa pääset nauttimaan herkullisesta ruuasta ja ystävällisestä palvelusta upeiden maisemien ympäröimänä.

Hotelli Iso-Syötteen Skywalk-kattoterassi tarjoaa upeat 360 ° -näkymät tunturin huipulta, jotka ovat vertaansa vailla. Lisäksi olemme ylpeitä siitä, että olemme Suomen ensimmäinen pyörähotelli. Meiltä voit vuokrata laadukkaat sähkömaastopyörät Syötteen kansallispuiston mahtaville reiteille.

Hotelli Iso-Syöte ei ole vain paikka, jossa yövytään, vaan se on paikka, jossa koetaan upeita elämyksiä upean luonnon keskellä. Tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja kanssamme – Rise Above the Ordinary!

Arctic Spa

Vieraamme kertovat:

“Mahtavat maisemat. Loisto ravintola. Kiva kylpylä. Uudelleen pakko päästä.”

“Henkilökunta on ystävällistä. Hotellissa on hienoja yksityiskohtia ja pieni romanttinen kylpylä. Paras hotelli missä olen Suomessa yöpynyt. Luksusta.”

“Hotelli ja ravintola äärimmäisen upealla paikalla. Ruuat erinomaisen hyvin valmistettuja, annokset taidokkaasti tehtyjä ja herkullisen makuisia. Raaka-aineita kunnioitettu ja esillepanokin hieno. “

“Uudet Superior huoneet ovat fantastiset. Ikkuinoissa olevat kalvot pitävät huoneen miellyttävän lämpöisenä kesälläkin. Pesuhuone on yksi tyylikkäimmistä mitä olen hotelleissa nähnyt. Sängyt ovat supermukavat ja mitkä näkymät tunturiluontoon isoista ikkunoista. Kivoja yksityiskohtia huonessa: poronsarvikoristeet ja design valaisimet.

Huippuaamupala ja ystävällinen henkilökunta.”

“Todella tyylikäs paikka, erittäin hyvä aamiainen, ystävällinen palvelu, kiva kylpylä, tulisin uudestaan.

Näköalat huoneesta 10, erittäin siistit huoneet ja kauniisti sisustettu”

“Kaunis ja monipuolinen hotelli hienolla näköalalla tunturin päällä. Yövyimme Aurora sviitissä joka oli hinta-laatu suhteeltaan erinomainen, kaiken kruunasi oma poreamme parvekkeella! Aamupala ja A la Carte ravintolan ruuat olivat todella hyvät. Henkilökunta oli ystävällistä.”

Vinkki: Edullisimmat majoitushinnat suoraan verkkosivuiltamme . Kysy ryhmille koko matkapaketti kuljetuksin Pohjolan Matkasta – tarjouksen voit pyytää tästä.