Tallinna 1 yö – hieman parempaa vähemmällä rahalla

Kevät kolkuttelee jo oven takana, joten mikäpä parempi tapa ottaa ilo irti arjesta kuin suunnata keväiseen Tallinnaan! Tallinna on kaunis ja monipuolinen matkakohde lyhyen laivamatkan päässä ja Tallinkin Star-laivalla ylitys kestää vain 2,5 tuntia. Tallinnaan onkin helppo piipahtaa lyhyelle yhden yön lomalle. Kaupungissa yhdistyy vanha ja uusi, tapahtumia on runsaasti ja ravintoloita jokaiseen makuun. Ostosmahdollisuuksia shoppailun ystäville tarjoaa lukuisat pienet putiikit ja isot ostoskeskukset.

Tällä matkalla nautit hyvistä yöunista Tallink Cityn tai Tallink Spa & Conference hotellin ihanassa Premium-luokan huoneessa, Standard-luokan huoneen hinnalla!

Matkaohjelma
1. matkapäivä
Bussikuljetus Helsingin Länsisatamaan. Maihinnousukortin voi tulostaa satamassa lähtöselvitysautomaatista (tarvitaan Pohjolan Matkan osanottajatodistuksesta varausviite ja turvakoodi) tai käyttää mobiililähtöselvitystä. Tallink Star lähtee Helsingistä klo 11.30 ja saapuu Tallinnaan klo 14.00. Matkatavarat kulkevat kätevästi bussissa laivamatkan ajan. Satamaan saavuttua hotellikuljetukset. Hotellihuoneet saa hotellin vastaanotosta omalla nimellä. Koko ilta aikaa tutustua Tallinnaan ja sen monipuoliseen tarjontaan. Tallink Spa & Conference hotellissa majoittuvilla ilta aikaa rentoutua Aqua Spa -vesipuistossa.

2. matkapäivä
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vielä aikaa Tallinnassa, huoneet on luovutettava klo 12.00 mennessä. Bussikuljetus hotellista sataamaan. Liittymäkuljetuksen ostaneille matkatavarakuljetus. Bussi ottamassa matkatavaroita ja ostoksia vastaan D-terminaalin parkkialueella klo 13.15-13.30 välisenä aikana. Laivaan nousu Tallinnassa päättyy 20 min. ennen laivan lähtöä. Tallink Star lähtee Tallinnasta klo 14.45 ja saapuu Helsinkiin klo 17.15. Liittymäkuljetuksen ostaneille bussikuljetus lähtöpaikkakunnille.

Lähdöt 21.3. alkaen Kouvola, 28.3. alkaen Jyväskylä

Matkan hinta:
120€/hlö

Hintaan sisältyy:

  • liittymäkuljetukset
  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoilla
  • majoitus kahden hengen Premium-luokan huoneessa aamiaisella
  • Tallink Spa & Conference hotellissa majoittuville Aqua Spa allas- ja saunaosaston käyttö aukioloaikojen puitteissa
  • matkatavarakuljetus
  • hotellikuljetukset

Lisämaksusta:

  • yhden hengen huone

Varaa paikkasi bussikuljetuksin erikoishintaan 120 €/hlö:
21.-22.3.2023 Kouvola – Helsinki
28.-29.3.2023 Jyväskylä – Jämsä – Lahti – Helsinki

Hintaan lisätään laivayhtiön voimassaoleva polttoainelisämaksu