Asiakaspalvelu erottaa muista

Erikoisvarusteltu Pohjolan Matkojen bussi

Kaisanet tarjoaa Kainuun ja Ylä-Savon alueella nopeat laajakaistayhteydet sekä kattavat TV- ja tietoliikennepalvelut. Henkilökunnan matkustuspalveluihin tietotekniikkayritys käyttää, ja on käyttänyt jo pitkään, Pohjolan Matkan kalustoa ja henkilökuntaa.

“Yhteistyö on sujunut moitteettomasti ja joustavuutta on löytynyt kuljetusten aikana. Aikataulut ovat pitäneet ja palvelu on ollut erinomaista. Hinta on myös ollut sopiva,” Kaisanetin johdon assistentti Katariina Vornanen kertoo. “Esimerkkinä erinomaisesta asiakaspalvelusta on, kun lähetän kyselyn matkoista sähköpostitse ja vastaus kyselyyn tulee muutamassa tunnissa.”

Kaisanet toimii kahdella paikkakunnalla, Kajaanissa ja Iisalmella, joten henkilökunnan yhteisiin tapahtumiin tarvitaan yleensä kyytiä suuntaan tai toiseen. Lisäksi Kaisanet on käyttänyt kyytejä hallituksen ja osuuskunnan jäsenmatkoihin ja usean vuoden ajan myös matkatoimistopalveluja.

“Pyrimme käyttämään kaikissa tarpeissamme paikallisia toimijoita ja Pohjolan Matka sopii juuri tähän profiiliin. Yhteistyö on jatkunut jo yli kymmenen vuotta, jolloin parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui juuri Pohjolan Matka.”