Tervetuloa post-tourille 6.2.2024 Oulun Suoma-tapahtuman jälkeen!

Chocosomnian herkkuja


Tarjoamme teille Suoma-tapahtumaan ilmoittautuville mukavan mahdollisuuden viettää iltapäivää paikallisten tarinoiden, keramiikkataiteen ja makujen merkeissä sekä kuulla samalla ryhmämatkavinkkejä tulevaan. Joten ilmoittautuessasi Suomaan varaa paikkasi myös tälle iltapäiväretkelle.

Klo 13.15 Suoman jälkeen lähtö Oulun teatterin edestä Pohjolan Matkan bussilla mielenkiintoiselle iltapäiväretkelle Ouluun ja ympäristöön.

Aluksi opastetulla kaupunkikierroksella kuullaan kiehtovia tarinoita ja tosiasioita Oulusta ennen ja nyt – mielenkiintoiset tarinat tempaavat mukaansa niin paikalliset kuin vähemmänkin kaupunkia tuntevat!

Klo 14.15 matka jatkuu Liminkaan, jossa vieraillaan Keramiikkapaja TiinaMarissa, joka on tunnettu murrekupeistaan ja uniikeista tuotteistaan. Täällä kuullaan keramiikkataiteilija Tiina-Mari Pietilän kertomana saven saloista, nähdään dreijaamista ja käsityönä valmistettua hyväntuulista keramiikkaa.

Klo 16.15 palataan takaisin Oulun keskustaan ja saavutaan Oulun omalle suklaatehtaalle, herkullista suklaata valmistavalle, suklaatyöpajoja ja -tastingeja järjestävälle ChocoSomnialle. Täällä kuullaan yrityksen toiminnasta, päästään seuraamaan suklaan valmistusta ja saadaanpa maistaakin herkkuja kahvin kera.

Klo 17.15 (noin) ohjelma päättyy ja bussikuljetus takaisin Oulun teatterille.

Retki on veloitukseton Suomaan osallistuville. Huom! Retkelle on paikkoja rajallinen määrä, joten toimithan nopeasti! Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan myös, että ilmoittautuminen on sitova – jos et pääse mukaan, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Kerro myös, jos noudatat erikoisruokavaliota. Ilmoittautumiset Pohjolan Matkaan maarit.lukkari@pohjolanmatka.fi 15.1.2024 mennessä. Kutsu on suunnattu yhdelle ryhmänkerääjälle/yhdistys, yritys tai yhteisö.Tervetuloa mukaan!