Tervetuloa post-tourille 8.2.2024 Joensuun Suoma-tapahtuman jälkeen!

©Kimmo Salminen. Kolin ruskaa, Näkymä Ukko-kolita Pieliselle, aamusävyjä.Tarjoamme teille Suoma-tapahtumaan ilmoittautuville mukavan mahdollisuuden viettää iltapäivää kansallismaisemien merkeissä ja kuulla samalla ryhmämatkavinkkejä tulevaan. Joten ilmoittautuessasi Suomaan varaa paikkasi myös tälle Kolin retkelle.

Klo 12.00 (noin) Suoman jälkeen lähtö Original Sokos Hotel Kimmelin edestä Pohjolan Matkan bussilla iltapäivän retkelle Kolille
Klo 13.10 saapuminen Kolille. Tutustutaan ensiksi uutukaiseen Break Sokos Hotel Koli Kylään ja sen tarjoamiin palveluihin

Klo 14.00 ohjelma jatkuu Ylä-Kolilla. Tutustutaan Break Sokos Hotel Koliin sekä nautitaan kansallismaisemistamme Laulukimppu-retkellä. Opas kertoo tarinoita Kolin historiasta, luonnosta ja kulttuurista, sisältäen tarinoita taiteilijakareliaaneista tämän päivän taiteilijoihin. Suojaisassa paikassa kuunnellaan lauluesitys – lauluun voi myös liittyä mukaan!
Laulukimppu kuunnellaan osin hotellin sisällä ja osin ulkona maisemia katsellen, varauduthan siis sään mukaisin vaatetuksin (ulkona ollaan noin puoli tuntia).
Laulu- ja tarinahetki huipentuu sisätiloissa Kolin iltapäiväteellä nauttien samalla kahvin tai teen kera makeista sekä suolaisista syötävistä.

Noin klo 16.00 bussikuljetus takaisin Joensuuhun. Saapuminen Original Sokos Hotel Kimmelin eteen noin klo 17.15.

Retki on veloitukseton Suomaan osallistuville.

Huom! Retkelle on paikkoja rajallinen määrä, joten toimithan nopeasti! Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan myös, että ilmoittautuminen on sitova – jos et pääse mukaan, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Kerro myös, jos noudatat erikoisruokavaliota. Ilmoittautumiset Pohjolan Matkalle helja.naatanen@pohjolanmatka.fi tai noora.paakkonen@pohjolanmatka.fi 15.1.2024 mennessä. Kutsu on suunnattu yhdelle ryhmänkerääjälle/yhdistys, yritys tai yhteisö.

Tervetuloa mukaan!