Tervetuloa Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotelliin Tallinnaan!

Hotelli erinomaisella sijainnilla ja palveluilla

Kun etsit hotellia, joka on keskeisellä paikalla ja lähellä melkeinpä kaikkea – tule Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotelliin! Tämä hotelli sijaitsee aivan vanhan kaupungin laidalla, ja näin suositut matkailunähtävyydet kuten Raatihuoneen tori, Toompean linna, Kiek in der Kökin linnoitusmuseo sekä lukuisat ravintolat ja baarit ovat aivan ulottuvillasi. Näiden lisäksi Viron parlamenttitalo sekä erilaiset kulttuurikohteet ja teatterit sijaitsevat kävelymatkan päässä –  kuten myös Tallinnan yliopisto ja teknillinen yliopisto.

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel sopii kylpylähoitojen ja spa-tunnelman ystäville erinomaisesti. Hotelissa on neljä saunaa sekä rentouttavia ja virkistäviä hoitoja tarjoava Wellness SPA -osasto – lisäksi löytyy kaksi uima-allasta, kaksi poreallasta sekä Kneipp-jalkakylvyt. Täällä on ihana levähtää työ- tai shoppailupäivän jälkeen!

Meriton-hotelliin ovat lemmikit tervetulleita, joten omaa rakasta lemmikkiä ei tarvitse jättää loman ajaksi hoitoon. Heti hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy isoja puistoalueita, joissa lemminkin kanssa ulkoilu ja lenkkeily onnistuu mainiosti. Onpa lähistöllä erityinen, aidattu koirapuistokin!

Monipuoliset ravintolat – kivat kokoustilat

Tallinna tunnetaan monipuolisena hotellikaupunkina, josta löytyy hotelleja jokaiseen makuun ja kokoluokkaan. Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel on yksi Tallinnan suurimpia hotelleja 465 huoneellaan, joten tänne majoittuu mukavasti niin isot kuin pienetkin ryhmät. Hotellista löytyy vaihtoehtoja ruokailuun tai virkistävien juomien nauttimiseen:  Bistro Maryssä nautit buffet-aamiaisen, Grill250◦ -ravintolassa herkuttelet buffet-lounaalla tai monipuolisella päivällisellä ja Café Mademoiselle -kahvilasta saat kuumat juomat ja pikku purtavat paikan päällä nautittaviksi tai mukaan otettaviksi. Myös ryhmien ruokailut onnistuu ravintoloissa.

Onko suunnitelmissasi järjestää ryhmäkokoontuminen tai kokous yritysporukalle? Tämäkin onnistuu mainiosti Meriton-hotellissa. Hotellista löytyy 12 erilaista ja erikokoista kokoushuonetta, joista suurimpaan mahtuu jopa 380 henkilöä. Tilojen monimuotoisuus ja nykyaikaiset varustelut mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Tänne voit suunnitella esimerkiksi yritystapahtumia, konferensseja, juhla-aterioita, hääjuhlia, messuja ja muita tapahtumia.

Huoneluokka jokaiseen makuun

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotellissa majoitut mukavasti valitsemaasi huoneluokkaan, joita hotellissa on useita. Voit valita standard-huoneen valitsemastasi kerroksesta tai valitsemallasi näköalalla, superior-luokan huoneen, Junior-sviitin, sviitin, Grand-sviitin tai perhesviitin – valinnan varaa löytyy!

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel tarjoaa tyylikästä ja modernia majoitusta juuri sinulle!