Astu Finnlinesin uuteen laivaan!

Ota irtiotto arjesta uudella, syksyllä liikennöinnin aloittavalla ympäristöystävällisellä Finnsiriuksella. Se on suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen matkallasi Naantalista Ahvenanmaalle ja Ruotsiin.

Pysähdy. Nauti. Kaikilla aisteilla.

Rentoudu span tunnelmassa, hullaannu ostoksilla, lumoudu kohtaamisista ja heittäydy makujen maailmoihin. Nauttisitko merinäköalasta mieluummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristobuffetin äärellä? Laivan ravintolamaailma tarjoilee niin perinteisiä kuin uusia makumaailmoja.

Nuku makeasti

Miltä kuulostaisi levähtää panoraamaikkunoilla varustetussa keulahytissä? Ihailisitko merta mieluummin sviitin kylpyammeessa lekotellen, vai oman saunan löylyissä? Etsitpä sitten kompaktia perushyttiä tai ylellisempää kokemusta, hyttiluokkia löytyy joka makuun.

Päiväristeily Saaristomerellä on täydellinen miniloma

Uusien laivojen myötä Finnlines tarjoaa myös päiväristeilyjä Ahvenanmaalle. Rentoudu merellä ravintolamaailmassa herkutellen tai saunojen ja span lämmöistä nauttien. Palaat illaksi kotiin levänneenä, yhtä seikkailua rikkaampana.

Suunnittele unelmiesi merimatka ilman kiirettä ja hälinää yhdessäoloon keskittyen. Meillä koet meren omassa tahdissasi.

Ensimmäinen uusi laiva Finnsirius aloittaa liikennöinnin aamulähdöillä Naantalista syyskuussa 2023 ja sen sisaralus Finncanopus seuraa perässä joulukuussa. Uudet laivat toivottavat tervetulleeksi myös ilman ajoneuvoamatkustavat.

Tervetuloa kokemaan helpoin ja vaivattomin tapa matkustaa meriteitse Ahvenanmaalle ja Ruotsiin.

Lue lisää matkustusmahdollisuuksistasi Finnlinesin rahti-matkustajalaivoilla Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle finnlines.com. Voit pyytää ryhmällesi tarjousta Finnlinesin laivoille Pohjolan Matkasta, ryhmämatkojen suunnittelun asiantuntijalta.